fbpx

H 16η ‘Έκθεση Σταδιοδρομίας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Το Τμήμα Φοιτητικών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τη 16η ετήσια Έκθεση Σταδιοδρομίας.

Η Έκθεση Σταδιοδρομίας απευθυνόταν τόσο σε φοιτητές όσο και σε απόφοιτους του Πανεπιστημίου. Η έκθεση αυτή τους πρόσφερε την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με στελέχη 40 και πλέον επιχειρήσεων και οργανισμών, από διάφορους τομείς της αγοράς εργασίας και να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες εργοδότησης, καθώς και για τις προοπτικές σταδιοδρομίας σε κάθε τομέα.

Επιπλέον, φοιτητές και απόφοιτοι υπέβαλαν το βιογραφικό τους σημείωμα και διευθέτησαν συνεντεύξεις για πρακτική άσκηση ή εργασία. Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι συμμετέχοντες, φοιτητές και απόφοιτοι, είχαν την ευκαιρία να προσαρμόσουν και να αναβαθμίσουν το βιογραφικό τους σημείωμα με τη βοήθεια του Συνδέσμου Διοίκησης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, CyHRMA (Cyprus Human Resource Management Association).

Τόσο οι εταιρείες/οργανισμοί όσο και οι φοιτητές/απόφοιτοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη συμμετοχή τους στην έκθεση και σημείωσαν πως τέτοιες πρωτοβουλίες ενδυναμώνουν τους νέους και ενισχύουν τις προσπάθειες του Πανεπιστημίου για την αύξηση της απασχολησιμότητας των φοιτητών και αποφοίτων του.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending