fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Στο σημερινό post ξεχώρισα 3 άτομα για το πολύ στυλάτο look τους και τον ιδιαίτερο τρόπο που κάνουν styling στο outfit τους!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σας στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σας φωτογραφία! Οι φωτογραφίες σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

Λάτρεψα αυτό το καταπληκτικό rock outfit από την Άντρια! Τα high waisted denim shorts της, το δικτυωτό καλσόν και η see-through t-shirt της είναι ένας απίθανος συνδυασμός! H μαύρη γούνα της, το choker της και τα μαύρα ψηλά booties της είναι αυτά που ολοκλήρωσαν το όλο outfit! Mπράβο Άντρια μου! ✌

Ένα απίθανο street style look από τον Νάσιο το οποίο μου θυμίζει κάτι από Kanye West! To outfit που δημιούργησε με oversized sweater σε off white απόχρωση και τη φόρμα σε συνδυασμό με το μαύρο cap του είναι πολύ ωραίος και λίγοι θα το τολμούσαν! Good job! ✌

Η Γεωργία φόρεσε high waisted leather pants με floral πουκάμισο και τα converse μποτάκια της και έκανε ένα πολύ ωραίο συνδυασμό! Δημιούργησε ένα πολύ ωραίο street style look! Αυτό που έκανε το όλο look της να ξεχωρίζει είναι η floral clutch bag της!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending