fbpx

Πήγαινε στην Εκπαιδευτική Ημερίδα: «Digital Skills for new jobs: Prospects and challenges»!

Τo Εκπαιδευτικό Κέντρο «Emphasys Centre» σας προσκαλεί στην εκπαιδευτική ημερίδα που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «CODE @ YOUTH: An innovative Programme in the Digital Era» με θέμα «Digital skills for new jobs: prospects and challenges».

1
Πότε και πού;

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 και ώρα 18:30 στο Ξενοδοχείο Altius (Αχαιών 1, 1101 Λευκωσία, τηλ. 22555540).

2
Πληροφορίες για το CODE @ YOUTH

Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «CODE @ YOUTH», εμπνευστής του οποίου είναι το Εκπαιδευτικό μας Κέντρο, έχει εγκριθεί το περασμένο καλοκαίρι από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ), ο οποίος είναι ο Εθνικός Συντονιστής του Προγράμματος Erasmus+ στον Τομέα της Νεολαίας.

Το πρόγραμμα συντονίζει o Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS) και σε αυτό συμμετέχουν το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» (Ελλάδα) και οι Μη-Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί Νεολαίας Futuro Digitale (Ιταλία) και C.G.E. (Γερμανία).

Στην ημερίδα θα μιλήσει ο Δρ. Χρήστος Δημόπουλος Kοσμήτορας Σχολής Θετικών Επιστημών «Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου», ενώ θα παρουσιαστεί επίσης το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «CODE @ YOUTH» από όλους τους εταίρους οι οποίοι θα βρίσκονται στην Κύπρο για το σκοπό αυτό. Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν επίσης πληροφορίες για τη διοργάνωση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Code @ Youth – Summer Coding School» το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο – Ιούλιο 2017.

Το καλοκαιρινό αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε εφήβους και έχει ως στόχο την εισαγωγή τους στον προγραμματισμό και στην αλγοριθμική σκέψη, καθώς και την πιλοτική διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού «Code @ Youth Competition» τον ερχόμενο Οκτώβριο 2017 στα πλαίσια του EU Code Week 2017.

Για επιπλέον ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος Code @ Youth (www.codeandyouth.eu) ή να επικοινωνήσετε με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής (www.ccs.org.cy) ή το Εκπαιδευτικό Κέντρο “Emphasys Centre” (www.emphasyscentre.com).

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο 22 663010 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@emphasyscentre.com.

Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending