fbpx

Διεθνής διάκριση φοιτητριών της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου!

Η Διεθνής Ομοσπονδία Εργοδοτικών Οργανώσεων (Fed EE Global) και η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου διοργάνωσαν διαγωνισμό για τελειόφοιτους φοιτητές του πανεπιστημίου.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να προβούν σε αναλύσεις από τη βάση δεδομένων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Εργοδοτικών Οργανώσεων. Κάθε φοιτητής επέλεξε μια χώρα. Τους ζητήθηκε να εντοπίσουν σημεία βελτίωσης στη βάση δεδομένων. Το περιεχόμενο ήταν πλήρες ωστόσο οι διαγωνιζόμενοι φοιτητές εισηγήθηκαν βελτιώσεις έτσι ώστε να εκσυγχρονιστεί η πληροφόρηση.

Η νικήτρια του διαγωνισμού κέρδισε υποτροφία για την κάλυψη μιας ακαδημαϊκής ενότητας ενός μαθήματος ενώ παρέλαβε και ένα τρόπαιο. Τα βραβεία δόθηκαν από την κ. Βασιλική Φιλίππου, η οποία είναι επικεφαλής Νομικής Έρευνας του Fed EE. Τα παρέλαβαν:

  • Νικήτρια: Κωνσταντίνα Σταυρογιάννη, με εστίαση στη Μάλτα
  • Αξία: Σταυρούλα Νικολάου με εστίαση στην Ελβετία
  • Αξία: Ευθυμία Χατζηαγοράκη με εστίαση στο Βέλγιο

Το Fed EE Global με ανακοίνωσή του ευχαριστεί «τη Δρα Βενετία Αργυροπούλου από πλευράς ακαδημαϊκού προσωπικού και την κ. Ελένη Μαρκαντώνη, Διευθύντρια Φοιτητικών Υποθέσεων, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός».

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,800FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending