fbpx

Οι 5 κυριότεροι τύποι που βαρεθήκαμε να βλέπουμε (κάθε φορά) στη θάλασσα!

Καλοκαίριασε! Ετοιμαστείτε για τις παραλίες. Αρκετοί είναι εκείνοι που ξεκινούν τη διαδικασία για την είσοδό στην παραλία από τον Γενάρη!

Μετά το “Καλή Χρονιά”, ξεκινά το άγχος των περιττών κιλών και οι εγγραφές στα γυμναστήρια. Ξεκινούν το γυμναστήριo, και ως τα μέσα του ίδιου μήνα σταματούν, γιατί κουράζονται ή επειδή θυμούνται ότι έχουν ακόμα 5 μήνες για τη θεαματική είσοδο και προλαμβαίνουν να γίνουν “κορμάρες” σε ένα μήνα…

Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Μπαίνει το καλοκαίρι κι εμείς τελικά μείναμε με τα κιλάκια που πήραμε το Πάσχα. Και τι αντικρίζουμε στις παραλίες; Τα ίδια και τα ίδια!

Πάμε να τους δούμε τους κυριότερους τύπους που θα πρωταγωνιστήσουν (και) φέτος:

1
Οι κορμάρες

Πολλά σπάνια να πάεις θάλασσα και να μεν πετύχεις μια παρέα ανδρών που να προσπαθούν να δείξουν ποιoς έχει το πιο καλογυμνασμένο κορμί και ποιoς πίνει τις πιο πολλές πρωτεΐνες.

Εν τω μεταξύ, τούτοι οι τύποι τρέχουν πάνω-κάτω στην παραλία απλά για να τους δουν οι πάντες.

Μπορεί να μην μπουν καν μέσα στη θάλασσα – απλά ήρταν για να δείξουν τη δουλειά που εκάμναν τόσους μήνες στα γυμναστήρια.

2
Οι τύποι “εγώ ήρτα για ηλιοθεραπεία”

Κάθε παρέα έχει μια φίλη που απλά πάει θάλασσα για να κάμει ηλιοθεραπεία. Κάθεται με τις ώρες κάτω που τον ήλιο, αλλά ποτέ δεν μπαίνει μέσα στη θάλασσα επειδή κρυώνει.

Αρέσκει της να ελέγχει τα πάντα γύρω της και να τα σχολιάζει. Ελέγχει συνέχεια πόσο χρώμα έπιασε, αλείφεται  τα λαδάκια μαυρίσματος και όταν δει ότι κάτι έγινε, αποφασίζει να φύει.

3
“It’s selfie time”

Ποιος δεν πήγε θάλασσα και να μη βγάλει selfie; Ξεκινάμε βγάζουμε μια μόνοι μας και μετά μπαίνει όλη η παρέα στο πλάνο.

Φυσικά και θα βγάλουμε για Insta-story τα πόδια μας και στο βάθος να φαίνεται και η θάλασσα.

Φέτος, όμως παίζει πολλά και το boomerang στο Instagram. Θα σκεφτούμε αν θα βγάλουμε, καθώς πλατσιουρίζουμε τα πόδια μας στο νέρο.

Αν δεν το κάνεις εσύ, σίγουρα συνάντησες μια παρέα στη θάλασσα που θα το κάνει. (Ναι, σε κάποια φάση καταντά εκνευριστικό – ειδικά αν το τηλέφωνο γίνεται επέκταση του χεριού τους ΚΑΙ στη θάλασσα).

4
Οικογένειες με μωρά

Οι μαμάδες που έχουν μικρά παιδιά είναι οι πιο αστείες στις θάλασσες. Μόλις κατεβούν από το αυτοκίνητο ξεκινούν να φωνάζουν στα παιδιά τους να μην απομακρυνθούν από κοντά τους.

Ξεκινούν να κατεβάζουν: σωσίβια, μπρατσάκια, τροχούς, κρεβατάκι θάλασσας, κουβαδάκια. Μετά βάζουνστα παιδιά τους 1 κίλο αντηλιακό για να μην μαυρίσουν, σε σημείο που γίνονται… κάτασπρα. Εν τω μεταξύ, τη φάση που τους βάζουν αντηλιακό, αν φύσα λίγο ξεκινούν να πετούν τα πράγματα τους και να έρχονται πάνω μας και αυτές να τρέχουν να τα μαζέψουν.

Βγαίνοντας από τη θάλασσα, έχουν μαζί τους 5 ταπεράκια φαγητού για να ταΐσουν τα μωρά τους. Όταν αποφασίσουν να φύγουν (δεν αντέχουν πάνω από 1 ώρα), πρέπει να τους αλλάξουν ρούχα, αλλα αυτά ξεκινούν να φωνάζουν και τρέχουν πάνω-κάτω.

5
Ο “ματάκιας”

Όλες συναντήσαμε ένα τύπο που βλέπει γύρω του περίεργα. Δεν αφήνει να περάσει καμιά απαρατήρητη.

Υπάρχουν όμως και οι τύποι που φοράνε σκουρόχρωμα γυαλιά ηλίου και νομίζουν πως δεν φαίνονται – εμείς βλεπουμε τα ματάκια που πάνε και έρχονται.

Διασχίζουν την παραλία 5-6 φορές και στο τέλος κάνουν θεαματική βουτιά στα νερά. Όταν βγουν έξω νομίζουν ότι παίζουν στο baywatch.

Αποκλείω το ενδεχόμενο να μην έχεις συναντήσει κάποιο από αυτούς τους τύπους στην θάλασσα.

Εσύ ποιους τύπους βαρέθηκες να βλέπεις; Ψήφισε πιο κάτω!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending