fbpx

Τερματοφύλακας έκανε λάθος και έφυγε στο ημίχρονο με ταξί!

Ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Figueirense στον αγώνα της με την Boa για την δεύτερη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος ήταν η αιτία να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα όχι όμως για τον λόγο που ίσως υποψιάζεσαι.

Δες πιο κάτω το γιατί:

Όταν λοιπόν ο Fabio, ο τερματοφύλακας που λέγαμε πριν, έκανε την άστοχη έξοδο που οδήγησε στο πρώτο τέρμα της Boa φαίνεται να εξοργίστηκε τόσο πολύ με τον εαυτό του αλλά και με την ομάδα που πήρε ταξί και έφυγε από το γήπεδο.

https://www.youtube.com/watch?v=Vgrk6riMyXE

Ο 38χρονος τερματοφύλακας βέβαια δήλωσε πως έφυγε για προσωπικούς λόγους αλλά ποιος αλήθεια θα μπορούσε να τον πιστέψει;

Η Figueirense πάντως, όπως θα έκανε κάθε σοβαρή ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, απέλυσε τον Fabio μετά από αυτή του την ενέργεια.

Την απόλυση επιβεβαίωσε ο προπονητής της ομάδας που δήλωσε: “Εγώ έφεραν τον Fabio στην ομάδα. Τον ξέρω από το 2008 και πάντα ήταν δυνατός σαν χαρακτήρας. Κάποιες φορές θα γίνουν λάθη. Ίσως είχε ψυχολογικά προβλήματα, δεν ξέρω. Δεν μας είπε κάτι, απλά έφυγε. Μόλις μίλησα πάντως μαζί του και του ανακοίνωσα ότι δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας.

Αλήθεια, το ποδόσφαιρο δεν σε κουράζει ποτέ με τις ιστορίες που βγάζει κάθε μέρα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending