fbpx

Ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου έχει χορηγό σελίδα πορνό!

Όταν είσαι έξω με τους φίλους σου και τα πίνεις, μπορεί να προκύψουν μερικές πολύ αστείες ιδέες. Σαν αυτή όμως που κατέβασαν τα κεφάλια των ποδοσφαιριστών της ερασιτεχνικής Washington Square FC αποκλείεται να είναι.

Δες παρακάτω το γιατί:

 

Είχαν, που λες, πιεί τα παιδιά και πάνω στο ποτό αστειεύονταν λέγοντας γιατί δεν κάνουμε χορηγό μας μια πορνογραφική σελίδα;

“Σκεφτήκαμε πως είναι αστείο, αλλά είπα οτι είναι μια από εκείνες τις ιδέες που ενώ είναι αστεία δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα” δήλωσε σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο αρχηγός της ομάδας, Jon Klippert.

Έγραψαν όμως μια επιστολή, την έκαναν screen shot και έστειλαν την φωτογραφία στον λογαριασμό του Red Tube (η πορνογραφική σελίδα που λέγαμε) στο Twitter.

thesun.co.uk

To screen shot έπιασε άμεσα 50 likes με την γνωστή σελίδα να αποφασίζει να μπει χορηγός στην φανέλα της αμερικάνικης ομάδας.

Η Washington Square, από την πλευρά της, έδωσε την ευκαιρία σε όποιον θέλει να αγοράσει την φανέλα μέσω διαδικτύου (ποιος δεν θα ήθελε μια φανέλα με ένα πορνοσαίτ πάνω, ας πούμε;) ενώ δημιούργησε και το #RedTubeARMY για να προωθήσει την ιστορία και την φανέλα της.

Έξυπνο και πρωτοποριακό, δεν νομίζεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending