fbpx

Ξεκινούν σήμερα οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων μας!

Στην μάχη για διάκριση μπαίνουν σιγά – σιγά οι εκπρόσωποι μας στην Ευρώπη αφού τα πρώτα τους παιχνίδια δίνουν σήμερα ΑΕΚ και ΑΕΛ απέναντι στις Lincoln και St. Joseph αντίστοιχα για τον α’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Αρχή θα κάνει η ΑΕΚ στις 8 το βράδυ με το παιχνίδι να έχει ιστορικό χαρακτήρα μιας και είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τους Λαρνακείς στο “AEK Arena”.

Στόχος για τους κιτρινοπράσινους είναι να σφραγιστεί η πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα από το Gibraltar δεν φοβίζει τον Idiakez και τους ποδοσφαιριστές του που θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά.

aek.com.cy

Η καλή πορεία στην Ευρώπη, άλλωστε, είναι ένας από τους στόχους της ομάδας της Λάρνακας που θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω.

Στις 21.45 θα ριχτεί στην μάχη και η ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, μετά από ένα εξαντλητικό ταξίδι μέχρι το Gibraltar που κράτησε σχεδόν 24 ώρες, επιστρέφουν στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από απουσία 3 χρόνων.

Όλοι στη Λεμεσό θέλουν αυτή την επιστροφή να την συνδυάσουν όχι απλά με νίκη αλλά και με ένα αποτέλεσμα που θα κάνει τον επαναληπτικό στην Κύπρο τυπική διαδικασία. Εξάλλου, στον επόμενο γύρο η ΑΕΛ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Rangers.

kerkida.net

Και τα 2 παιχνίδια θα είναι τηλεοπτικά από την Cytavision ενώ για τους φίλους της ΑΕΛ θα στηθεί και γιγαντοοθόνη στον κεντρικό σύνδεσμο φιλάθλων της λεμεσιανής ομάδας στον Ενάεριο.

Καλή επιτυχία ΑΕΚ και ΑΕΛ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending