fbpx

Διεκδίκησε Υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στο CIIM μέσω του StudentLife!

Σκέφτεσαι να κάνεις το μεταπτυχιακό σου στην Κύπρο; Έχεις ηγετικό μυαλό και θέλεις να μάθεις περισσότερα, σπουδάζοντας σε σχετικό κλάδο;

Αν επιθυμείς να συνεχίσεις σε μεταπτυχιακές σπουδές, το CIIM – Cyprus International Insitute of Management σου δίνει ακόμα ένα λόγο για να το επιλέξεις, και συγκεκριμένα το MSc Business Management (ΜΒΜ) για το ακαδημαϊκό έτος σπουδών 2017-2018.

  • Κατάλληλη προετοιμασία

Το ΜΒΜ είναι το μόνο μεταπτυχιακό στην Κύπρο που προετοιμάζει τους φοιτητές/τριες να είναι έτοιμοι κατά την αποφοίτηση τους να αναλάβουν οποιοδήποτε έργο.

Το πρόγραμμα προσφέρει επισκέψεις σε εταιρείες, όπου θα μάθεις πώς λειτουργούν εσωτερικά οι μεγάλες εταιρείες, θα αναλάβεις αληθινές περιπτώσεις (είτε κάποιο πρόβλημα, είτε κάποια νέα πρόκληση), όπου και θα κληθείς να τις διεκπεραιώσεις μαζί με τους/τις συμφοιτητές/τριες σου.

  • Δεν έχεις εργασιακή πείρα;

Το Κέντρο Καριέρας του CIIM θα σε τοποθετήσει σε σχετικές θέσεις εργασίας σε εταιρείες, για πρακτική εξάσκηση, αρκεί να το επιλέξεις.

Το ΜΒΜ είναι ένα μεταπτυχιακό που, ανεξάρτητα από τις πρώτες σου σπουδές, θα σε μάθει Διοίκηση, Mάρκετινγκ και θα είσαι σε θέση ακόμη και να δημιουργήσεις δική σου εταιρεία.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο CIIM λειτουργεί το τμήμα ENTICE, που μαζί με την Τράπεζα Κύπρου, ίδρυσαν το φυτώριο νεοσύστατων επιχειρήσεων το IDEA.

Δες γιατί να διεκδικήσεις υποτροφία στο MSc Business Management στο CIIM, μέσω του StudentLife:

 

  • Καινοτόμα μέθοδος διδασκαλίας «Μαθαίνω Κάνοντας», εφαρμόζει τη θεωρία στην πράξη μέσω πραγματικών υποθέσεων.
  • Εστιάζεται στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ειδικά στο Μάρκετινγκ, στην Καινοτομία και στη Δημιουργία Αξίας.
  • Παρέχεται η ευκαιρία επιλογής δύο διαφορετικών ειδικοτήτων, επιπρόσθετες στα κυρίως θέματα της διοίκησης επιχειρήσεων, που θα διαφοροποιήσει τη γνώση και τις δεξιότητες σου.
  • Εξειδικεύσεις που προσφέρονται: Digital Marketing (δίνει τη δυνατότητα να λάβεις ένα διεθνές επαγγελματικό δίπλωμα επιπρόσθετα από το μεταπτυχιακό), Entrepreneurship (έχεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος στο ENTICE, το κέντρο Επιχειρηματικότητας του CIIM και να συμμετέχεις στο IDEA φυτώριο επιχειρήσεων επιχορηγημένο από την Τράπεζα Κύπρου), General Management (εστιάζεται στις διαπραγματευτικές ικανότητες, Διαχείριση Πελατειακών σχέσεων, Διαχείριση Ολικής Ποιότητας), Project ManagementInsurance Management.
  • Είναι εξειδικευμένο, με έμφαση στη διεθνή αγορά και καλύπτει ευρύ φάσμα των σημαντικότερων θεμάτων του σύγχρονου Management.
  • To MBM (προηγουμένως MSc Management) κατατάχθηκε 21ο στη Δυτική Ευρώπη από την Eduniversal, που εδρεύει στο Παρίσι, στην παγκόσμια κατάταξη για την ανώτερη εκπαίδευση.
  • Ακαδημαϊκοί υψηλού κύρους από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου (Harvard, Cambridge, Yale, UCL, κ.ά.). Η διευθύντρια του προγράμματος ΜΒΜ, Dr. Olga Kandinskaia κέρδισε το 2017, το διεθνές βραβείο του Case Centre “Outstanding New Case Writer”
  • Πιστοποιημένο από το ΔΙΠΑΕ, Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου και αναγνωρισμένο από το ΚΥΣΑΤΣ.
  • Το CIIM είναι επίσημος και εγκεκριμένος εκπαιδευτικός συνεργάτης του Digital Marketing Institute (DMI) της Ιρλανδίας. Προσφέρεται η ευκαιρία για το επαγγελματικό δίπλωμα του DMI στο Digital Marketing παράλληλα με το μεταπτυχιακό MSc in Business Management.
  • Απόκτηση συμπληρωματικού διπλώματος “Diploma Supplement-DS” (δημιουργήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την UNESCO/CEPES).
  • Ευέλικτο ωράριο σπουδών με θεματικές ενότητες που επιτρέπει να συνδυάζονται με επιτυχία η επαγγελματική, προσωπική και φοιτητική ζωή.
  • Ισχυρό δίκτυο αποφοίτων που είτε εργοδοτούν, είτε εργοδοτούνται σε υψηλόβαθμες θέσεις.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending