fbpx

5+1 φωτογραφίες της 4ης αγωνιστικής που ξεχωρίσαμε!

Ντέρμπι, σημαντικά αποτελέσματα και κάθε λογής συναισθήματα δημιούργησε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Άλλοι κερδισμένοι, άλλοι χαμένοι το δεδομένο είναι πως η αγωνιστική που τέλειωσε πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις στους ποδοσφαιρόφιλους.

Συγκίνησεις που αποτυπώθηκαν από τον φωτογραφικό φακό που ήταν παρών σε όλα τα γήπεδα! Εμείς επιλέξαμε 5+1 χαρακτηριστικές φωτογραφίες της 4ης αγωνιστικής που δείχνουν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τον αντίκτυπο που άφησε πίσω της.

Δες ποιες είναι παρακάτω:

 

1
Εθνικός Άχνας – Ολυμπιακός (1-2)

Η 4η αγωνιστική έφερε και την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία! Ο Castro έχει μόλις σημειώσει το 1-2 απέναντι στον Εθνικό!

2
ΑΕΚ – ΑΕΛ (1-0)

Έχασε τον καλύτερο του φίλο πριν λίγες μέρες. Με μια φανταστική εκτέλεση φάουλ όμως ο Jorge Larena έκρινε τον νικητή στο ντέρμπι ΑΕΚ – ΑΕΛ και πανηγυρίζει με δάκρυα στα μάτια!

3
Πάφος – Ομόνοια (2-1)

Μπορεί να απέκτησε πολλούς παίχτες η Ομόνοια φαίνεται όμως πως και φέτος ο Matt Derbyshire θα είναι ο πιο σημαντικός! Με 3 γκολ σε 2 αγώνες οδηγεί την κούρσα των σκόρερ αλλά θέλει βοήθειες!

4
Δόξα – Σαλαμίνα (4-1)

Ήταν σημαντικό παιχνίδι και για τους 2. Μόνο η Δόξα παρουσιάστηκε όμως στο χορτάρι του “Μακαρείου” με το βλέμμα του Καρώ να αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο την απογοήτευση στο στρατόπεδο της Σαλαμίνας!

5
ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση (0-1)

Ο Joao Victor έχει μόλις σκοράρει το μοναδικό τέρμα στο ντέρμπι! Η Ανόρθωση πέτυχε την πρώτη της νίκη στο ΓΣΠ μετά το 2015, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και έδειξε πως μπορεί να “σβήσει” τις άσχημες εντυπώσεις που άφησε η περσινή σεζόν!

6
Απόλλωνας – Ερμής (4-2)

Γέμισε ποιότητα ο Απόλλωνας κυρίως μεσοεπιθετικά φέτος αλλά ήταν ένας αμυντικός (Roberge) που τον ξελάσπωσε στο ματς με τον Ερμή! Καθόλου τυχαία τον αγκαλιάζει ο Φανούριος Κωνσταντίνου αφού 2η συνεχόμενη γκέλα δεν σήκωναν οι Λεμεσιανοί!

Εσύ ποια στιγμή της 4ης αγωνιστικής ξεχώρισες; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,800FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending