fbpx

5 νέες σειρές που είναι καλύτερες από γνωστές ταινίες!

“Ακόμα ένα επεισόδιο” είναι η γνωστή ατάκα (ψέμα) που λες στον εαυτό σου κάθε φορά που παρακολουθείς την αγαπημένη σου σειρά με μανία, όσο και αν ξέρεις ότι θα σε βρει το πρωί σαν το ζόμπι.

Αν πάλι η σειρά με την οποία κόλλησες δεν ολοκληρώθηκε ακόμα, περιμένεις με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο.  Για να καλύψεις το “κενό” σου, συζητάς και αναλύεις με τους υπόλοιπους fans –που σε καταλαβαίνουν-, κάθε σκηνή της σειράς και το πώς νομίζεις ότι θα εξελιχθεί η ιστορία.

Βέβαια είσαι απολύτως δικαιολογημένος/η, γιατί κάποιες σειρές είναι πραγματικά καθηλωτικές.  Όμως, παρόλο που υπάρχει ποικιλία σειρών, λίγες θα ταιριάξουν με τις επιλογές σου και θα κερδίσουν τη θέση στην οθόνη σου.

Δες τις σειρές που βρήκαμε και μάλλον θα σε καθηλώσουν:

 

1
Westworld

Το Westworld είναι ένα πάρκο με θέμα την Άγρια Δύση, στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να πραγματοποιήσουν κάθε κρυφή ευχή τους, χωρίς να φοβούνται τις συνέπειες.

Τις ευχές τους πραγματοποιούν τεχνητοί άνθρωποι, χωρίς να γνωρίζουν οι ίδιοι ότι είναι προγραμματισμένοι.  Τα πράγματα αλλάζουν όταν χάνεται ο έλεγχος.

Βαθμολογία IMDb: 9/10

2
Taboo

Ο James Delaney, ο οποίος θεωρούνταν νεκρός,  επιστρέφει στο Λονδίνο από την Αφρική το 1814, για να κληρονομήσει την ναυτιλιακή αυτοκρατορία του πατέρα του.

Εκεί θέλει να εκδικηθεί για το θάνατο του πατέρα του, ενώ η κυβέρνηση και οι ανταγωνιστές του θέλουν την κληρονομιά του με κάθε κόστος.

Βαθμολογία IMDb: 8,6/10

3
13 reasons why

Ο Clay προσπαθεί να ανακαλύψει τους 13 λόγους για τους οποίους αυτοκτόνησε η συμμαθήτριά του Hannah, χρησιμοποιώντας κάποιες κασέτες που του άφησε η ίδια.  Σύμφωνα με τη Hannah, αυτός που ακούει τις κασέτες αποτελεί έναν από τους 13 λόγους.

Λόγω του ευαίσθητου θέματος που διαπραγματεύεται, η σειρά έχει δεχθεί πολλές αρνητικές κριτικές.  Ωστόσο παραμένει αρκετά ψηλά σε βαθμολογία.

Βαθμολογία IMDb: 8,5/10

4
Legion

Ο David Haller έχει διαγνωσθεί ως σχιζοφρενής σε νεαρή ηλικία και έτσι νοσηλεύεται για χρόνια σε ψυχιατρικές κλινικές.

Μετά από ένα γεγονός αρχίζει να πιστεύει ότι ίσως έχει κάτι περισσότερο από μια ψυχική ασθένεια και ότι οι φωνές και τα οράματα που ακούει και βλέπει συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

Βαθμολογία IMDb: 8,5/10

5
Silicon Valley

Για να γελάσεις και λίγο… Ο Richard Hendricks, μηχανολόγος, αναπτύσσει μια εφαρμογή.  Η εφαρμογή αυτή αποκτά μεγάλη αξία.

Έτσι ο πρωταγωνιστής, μετά από μια γενναιόδωρη προσφορά που δέχεται από μια εταιρεία, δημιουργεί μια ομάδα 5 ατόμων που θα σου προσφέρει άφθονες στιγμές γέλιου.  Η ιστορία διαδραματίζεται στο Silicon Valley.

Βαθμολογία IMDb: 8,6/10

Εσύ ποια από αυτές τις σειρές πιστεύεις ότι είναι καλύτερη από γνωστές ταινίες; Ψήφισε πιο κάτω!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending