fbpx

Η νέα συλλογή της Lancôme, είναι το όνειρο κάθε γυναίκας για το φθινόπωρο!

Ποια είναι η αγαπημένη στιγμή κάθε γυναίκας; Μα φυσικά όταν αφιερώνει λίγη ώρα στον εαυτό της για να τον περιποιηθεί! Γι’ αυτό και αγαπά τα brands που της δίνουν τη δυνατότητα να ξεφύγει από την απαιτητική καθημερινότητα, με στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης.

Μάθε λοιπόν πως η Lancôme ετοιμάζει ένα ξεχωριστό make up event στις 6, 7 και 8 Οκτωβρίου στην πλατεία του The Mall of Cyprus! Μπορείς να κλείσεις προσωπικό ραντεβού για τη δική σου προσωπική περιποίηση προσώπου και για ολοκληρωμένο μακιγιάζ από την ομάδα και τον makeup artist της Lancôme, Βασίλη Μάλλη.

Εκεί βέβαια θα σε περιποιηθούν άψογα μιας και το μακιγιάζ που θα σου κάνουν θα είναι με τα προϊόντα της νέας συλλογής της Lancôme, Olympia’s Wonderland.

Η νέα συλλογή καλλυντικών, όπως φαίνεται και από το όνομά της, γίνεται σε συνεργασία με την καταξιωμένη γαλλίδα fashion designer, Olympia Le-Tan! Δεν είναι τυχαίο που διάλεξαν τη συγκεκριμένη fashion designer για την φθινοπωρινή τους συλλογή!

Η αφοσίωσή της σχεδιάστριας σε υφιστάμενα καλλυντικά της Lancôme είναι αυτό που κάνει την συλλογή και ξεχωρίζει! Δεν ήθελε να βάλει απλώς το όνομά της σε καινούρια προϊόντα, χωρίς να εμπλακεί καθόλου στη διαδικασία, γι’ αυτό και πήρε καλλυντικά που ήδη υπήρχαν και τα “προσάρμοσε” στο σήμερα!

Δες 3 must προϊόντα Lancôme για το φθινόπωρο: 

1
Olympia Le-Tan-L’absolu Rouge Le Bisou Lipcolor

Μέσα στη συλλόγη θα βρεις ένα κραγιόν από το 1980, το οποίο μετονομάστηκε σε Olympia. Το πορτοκαλο-κόκκινο χρώμα του είναι ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends για φέτος!

Θα το λατρέψεις μιας και ταιριάζει απίστευτα με όλα τα looks που σκοπεύεις να δημιουργήσεις για το φθινόπωρο!

2
Monsieur Big Mascara

Αυτό που ξεχώρισα προσωπικά από τη συλλογή, εκτός από το κραγιόν, είναι η μάσκαρα Monsieur Big! Είναι απίστευτα τέλειο το βουρτσάκι της, και κάνει τις βλεφαρίδες τεράστιες, σαν ψεύτικες και τους δίνει απίστευτο όγκο για 24 ώρες!

Επίσης μου αρέσει που δεν κάνει “κουβαράκια”, όσες φορές και αν την περάσεις από τις βλεφαρίδες σου.

3
Άρωμα La Vie Est Belle L’ Éclat

Το νέο άρωμα La Vie Est Belle L’ Éclat, είναι πολύ πιο δροσερό και ελαφρύ από το κλασικό La Vie Est Belle. Η μεθυστική μυρωδιά του σε παρασέρνει για ώρες ολόκληρες αφού έχει τρομερή διάρκεια!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δεις και να δοκιμάσεις τα προϊόντα της συλλογής από το make up event που διοργανώνει η Lancôme, στην πλατεία του The Mall of Cyprus. Για 3 μέρες, Παρασκευή 6/10 – Σάββατο 7/10 – Κυριακή 8/10, θα έχεις τη δυνατότητα, αφού κλείσεις το δικό σου ραντεβού, να έχεις τη δική σου περιποίηση προσώπου και ολοκληρωμένο μακιγιάζ!

Απλά κλείσε το δικό σου ραντεβού στο 22002344, για τη μέρα και ώρα που σε βολεύει!

 

Θα τα πούμε εκεί!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,800FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending