fbpx

Ιδανική πρεμιέρα για το Frederick στο βόλεϊ αντρών!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Ανδρών για το Πανεπιστήμιο Frederick αφού επικράτησε εκτός έδρας του Πανεπιστημίου Κύπρου με 0-3 σετ.

Δυνατά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι 2 ομάδες προδιαθέτοντας μας για να δούμε ντέρμπι. Στην πορεία όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν αέρα χτίζοντας διαφορά μέχρι και +10 (13-23). Έτσι πήραν και το πάντα κρίσιμο πρώτο σετ με 15-25.

Παρόμοια ήταν και η εικόνα του 2ου σετ με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να ξεκινά δυναμικά αλλά όπως και στο πρώτο σετ να μην δίνει συνέχεια. Έτσι, το Frederick με όπλο τη δύναμη στο φιλέ και την εμπειρία έχτισε και πάλι διαφορά ασφαλείας καθώς κυλούσε το σετ (9-15, 11-19) κερδίζοντας και αυτό το σετ (17-25).

Ούτε το 3ο σετ ξέφυγε από την “πατέντα” των 2 προηγούμενων παρά τη διάθεση των γηπεδούχων να το παλέψουν λίγο περισσότερο.

Οι γαλάζιοι του Frederick αφού απορρόφησαν την ένταση που πήγε να βάλει το Πανεπιστήμιο Κύπρου στο παιχνίδι μπήκαν μπροστά στο σκορ και δεν κοίταξαν πίσω. Κατέκτησαν και το 3ο σετ (15-25) παίρνοντας τη πρώτη τους νίκη.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χριστοφίδης Χ., Παναγίδης Χ., Τζιαμαλής Α., Νικηφόρου Χ., Ιορδάνους Α., Μαντζάρας Ρ., Δημητριάδης Μ., Μιχαήλ Γ., Kalashnikov D., Βρυωνίδης Α., Σωτήρη Γ., Βραχίμης Σ.

Πανεπιστήμιο Frederick: Μακρής Θ., Ξενοφώντος Κ., Sooagy V., Μυτηλιναίος Β., Ανδρέου Α., Γεωργίου Γ., Γκέρκις Κ., Ιωαννίδης Θ., Καλαφάτης Κ., Λουκά Λ., Παλλάλας Χ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending