fbpx

Νίκησε χωρίς να ιδρώσει το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη χτες στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Χάντμπολ ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Frederick. Νικητές ήταν οι γηπεδούχοι με 24-9 χάρη στο εξαιρετικό τους 2ο ημίχρονο.

Μάλλον επιφυλακτικά ξεκίνησε το παιχνίδι με το Frederick να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθεί να βάλει δύσκολα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Με μπόλικη δύναμη στις μονομαχίες τους οι 2 ομάδες περίοριστηκαν σε χαμηλό σκορ αφού η κόρνα της λήξης του πρώτου μέρους βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 9-5.

Στο 2ο μέρος ωστόσο το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανέβασε το τέμπο, βελτιώθηκε κατά πολύ στην επίθεση με αποτέλεσμα να ανοίξει αργά αλλά σταθερά τη διαφορά.

Κάπως έτσι, πήρε μια άνετη νίκη με 24-9 με πρώτο σκόρερ τον Ονούφριο Τζουβά με 6 τέρματα.

Με 5 τέρματα οι Τιμόθεος Μινασίδης και Ανδρέας Χατζησάββας είχαν σημαντικό μερίδιο στη νίκη. Από 3 τέρματα σημείωσαν οι Δημήτρης Καρακώστας και Γιώργος Χρυσάνθου ενώ Παναγιώτης Ρούσος και Γιώργος Τριμιθιώτης έβαλαν το δικό τους λιθαράκι με 1 τέρμα ο καθένας.

Για το Frederick πρώτος σκόρερ ήταν ο Αναστάσιος Κουππαρής με 4 τέρματα με τον Μιχάλη Κυρατζή να ακολουθεί από κοντά με 3 τέρματα και τον Μαρίνο Στυλιανού να σημειώνει 2.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Καϊλής Μ., Κυρμίζης Ν., Μινασίδης Τ., Ρούσος Π., Χατζησάββα Α., Χρυσάνθου Γ., Καρακώστας Δ., Τζουβάς Ο., Κουτσογιάννης Χρ., Τριμιθιώτης Γ., Χρυσάνθου Τ., Κυρατζής Λ.

Πανεπιστήμιο Frederick: Κάστρου Π., Χριστοφόρου Χρ., Στυλιανού Μ., Γιαγκόπουλος Γ., Κουππαρής Α., Ανδρέου Π., Κυρατζής Μ., Ευαγόρου Σ., Κυλίλης Στ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending