fbpx

Πολύτιμη νίκη για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο βόλεϊ αντρών!

Δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη πέτυχε χτες το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Αντρών απέναντι στο Πανεπιστήμιο Frederick με 0-3 σετ.

Δυναμικά ξεκίνησε το παιχνίδι ανάμεσα στις 2 ομάδες με την κάθε μια να προσπαθεί να επιβληθεί της άλλης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνουν κοντά στο σκορ (10-14, 11-16) αφού οι γηπεδούχοι πάλευαν σκληρά κάθε πόντο.

Από τα μέσα του σετ ωστόσο άρχισε να φαίνεται η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων που άνοιξαν την διαφορά κατακτώντας τελικά και το σετ (14-25).

Το δεύτερο σετ ήταν κρίσιμο και για τις 2 ομάδες και σαν τέτοιο αντιμετωπίστηκε. Από τη μια το Frederick μπήκε πιο απαιτητικό για να ισοφαρίσει ενώ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αν κατακτούσε και το 2ο σετ έπαιρνε ισχυρό προβάδισμα νίκης.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στα αρχικά στάδια του σετ (4-2) με το πανεπιστήμιο της Μακεδονίτισσας ωστόσο να αντεπιτίθεται, αρχικά να ισοφαρίζει (4-4) και στη συνέχεια να παίρνει το προβάδισμα (8-11, 12-16).

Κάπου σε αυτό το σημείο πήρε για τα καλά μπροστά η επιθετική μηχανή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με το Frederick όμως να μην παρατά ούτε πόντο. Νικητές και σε αυτό το σετ αναδείχθηκαν οι φιλοξενούμενοι με 18-25.

Στο τρίτο σετ ήταν πλέον εμφανής η απογοήτευση των πετοσφαιριστών του Frederick αλλά και η αυτοπεποίθηση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Παρά την αρχική αντίσταση των γηπεδούχων οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν την διαφορά σε διψήφιο αριθμό (6-16, 11-21) παίρνοντας τελικά και το 3ο σετ και συνάμα την νίκη (16-25).

Πανεπιστήμιο Frederick: Μακρής Θ., Ξενοφώντος Κ., Sooaar V., Μυτιληναίος Β., Αντρέου Α., Γκέρκις Κ., Ιωαννίδης Θ., Καλαφάτης Κ., Λουκά Λ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Τσέργκας Ν., Χρήστου Α., Abdullah R., Mincho D., Tavakoli A., Εμμανουλίδης, Σπύρου, Satitaghostan B., Λιοτατής, Lukovic L., Λεοντίου.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending