fbpx

Πήγαινε στο εργαστήρι “Millennials – Generation Y”: Οι σύγχρονες προκλήσεις και προβληματισμοί της αποκαλούμενης γενιάς Υ!

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει το εργαστήρι με θέμα “Millennials – Generation Y”: Οι σύγχρονες προκλήσεις και προβληματισμοί της αποκαλούμενης γενιάς Υ.

Η γενιά Millennials ή αλλιώς Generation Y είναι η γενιά στην οποία ανήκουν όσοι γεννήθηκαν μεταξύ του 1980 και του 2000. Είναι νέοι, εθισμένοι στην τεχνολογία, άθεοι (σε μεγαλύτερο ποσοστό από την προηγούμενη γενιά) και σε σημαντικό ποσοστό άνεργοι (συγκριτικά με τους γονείς τους στην ίδια ηλικία), ως εκ τούτου με χαμηλότερη αγοραστική δύναμη.

Στο εργαστήρι αυτό θα δούμε εάν όντως ισχύουν τα πιο πάνω, καθώς επίσης:

  • τους μύθους και τις πραγματικότητες στην καθημερινότητα ενός Millennial
  • την προσωπική και Επαγγελματική αναζήτηση της “Ευτυχίας και Επιτυχίας του Εαυτού”
  • τις Ψυχολογικές και τις Περιβαλλοντικές επιδράσεις της καθημερινότητας

Το εργαστήρι αυτό θα είναι σε συνεργασία με το πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης Νέων “Μικρή Άρκτος” και θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων “Θρασύβουλος Θρασυβούλου” στην Λάρνακα την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 από τις 18:00 μέχρι τις 20:00.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.onek.org.cy και στον Παγκύπριο Αριθμό: 7777 27 57

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending