fbpx

Δήλωσε συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο για άνεργους νέους “Youth Empowered”!

Είσαι κι εσύ ένας νέος που αναζητά δεξιότητες, καθοδήγηση και δικτύωση για να σε βοηθήσουν στα πρώτα επαγγελματικά σου βήματα; Τότε το πρόγραμμα “Youth Empowered” είναι για ‘σένα!

Tο “Youth Empowered” είναι μια πρωτοβουλία των εταιρειών Α/φοι Λανίτη και Coca-Cola και έχει σαν στόχο να βοηθήσει νέους 18-30 ετών, που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, να διεκδικήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης και να επιτύχουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους!

Μάθε πως το 1ο εκπαιδευτικό σεμινάριο του προγράμματος «Υouth Εmpowered» θα πραγματοποιηθεί στην Πύλη Αμμοχώστου στη Λευκωσία, στις 5-7 Δεκεμβρίου 2017!

Δήλωσε έγκαιρα συμμετοχή ΕΔΩ, γιατί έχεις πολλά να κερδίσεις!

Πού;

Πύλη Αμμοχώστου, Λευκωσία

Πότε;

5 – 7 Δεκεμβρίου, 8:30 – 17:30

Συμμετοχή:

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τι περιλαμβάνει:

Οι 3 μέρες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν live ομιλίες και workshops από μέντορες – εισηγητές, τα οποία θα καλύψουν τις ακόλουθες ενότητες:

  • Μέρα 1η: Προσωπικές Δεξιότητες
  • Μέρα 2η: Start-ups & Business Planning
  • Μέρα 3η: Διαχείριση Έργου & Χρόνου – Δεξιότητες Πωλήσεων και Διαπραγματεύσεων

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για θέματα όπως: τα επαγγέλματα του μέλλοντος, ποιες δεξιότητες αναζητούν οι εργοδότες, καλύτερη κατανόηση του εαυτού μας, αλληλεπίδραση και δικτύωση, δημιουργία σωστού βιογραφικού, σωστή προετοιμασία για συνέντευξη, επικοινωνιακές δεξιότητες, βασικές έννοιες οικονομικών και διοίκησης έργων, τεχνικές διαπραγμάτευσης και πωλήσεων, επιχειρηματικός σχεδιασμός και διαχείριση χρόνου, συμβουλές για επιτυχημένα startups και πολλά άλλα.

Ποιο στηρίζουν το πρόγραμμα:

Το “Youth Empowered”,  τελεί υπό την αιγίδα της υπουργού Εργασίας, του Δήμου Λευκωσίας και του Οργανισμού Νεολαίας και σε αυτό συνεργάζονται 15 εταιρείες-υποστηρικτές, οι ΑΝΤ1, IN Business, Delema McCANN, PWC, StudentLife, Gen-Cyprus, Cyprus Marketing Youth Society, PopUp Nicosia, CYTA, HeartCyprus, Gloria Jeans, M&P, ΜΚΟ ΑΚΤΗ και το Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας.

Τι κερδίζεις με τη συμμετοχή σου:

Συμμετέχοντας στο εκπαιδευτικό σεμινάριο του “Youth Empowered”, θα κερδίσεις:

  • Χρήσιμες προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες, για να είσαι πιο έτοιμος να διεκδικήσεις θέσεις εργασίας και να τις κερδίσεις!
  • Καθοδήγηση από μέντορες στελέχη της αγοράς, οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί σου εμπειρίες, γνώσεις και πρακτικές συμβουλές.
  • Δυνατότητες δικτύωσης με ένα ευρύ δίκτυο ανθρώπων, εταιρειών και φορέων, ώστε να προβάλεις τις ικανότητές σου στους κατάλληλους ανθρώπους.
  • Προτεραιότητα για διεκδίκηση κενών θέσεων, καθώς θα δημιουργηθεί βάση δεδομένων με τους 150 συμμετέχοντες του Προγράμματος την οποία θα χρησιμοποιούν όλες οι συμβεβλημένες εταιρείες.

Αν είσαι 18-30 ετών και βρίσκεσαι εκτός της αγοράς εργασίας, δες περισσότερα για το πρόγραμμα και κάνε την εγγραφή σου ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending