fbpx

Οι φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε αυτές τις μέρες από τα Instagram Κυπρίων ποδοσφαιριστών!

Στο σήμερα, με την συνεχόμενη εξέλιξη της τεχνολογίας όλο και περισσότεροι ποδοσφαιριστές επιλέγουν τα social media για να εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους, να εκφράζουν τις σκέψεις τους, τους προβληματισμούς τους και γενικότερα να εκφράζονται.

Σε αυτό το πλαίσιο, μετά από ένα “σερφάρισμα” στους λογαριασμούς των Κυπρίων ποδοσφαιριστών στο Instagram, επιλέξαμε ξεχωρίσαμε μερικές φωτογραφίες και σου τις παρουσιάζουμε.

Δες ποιες είναι πιο κάτω:

1
Βαλεντίνος Σιέλης

A post shared by Valentinos Sielis (@vsielis4) on

Ο διεθνής αμυντικός, που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Κορέα, είναι ερωτευμένος και το δείχνει! Πόσταρε φωτογραφία με την γυναίκα του γιορτάζοντας την επέτειο τους.

2
Γρηγόρης Κάστανος

Οικογενειακές καταστάσεις περιελάμβανε, ανάμεσα σε άλλα, η βδομάδα που πέρασε για τον 19χρονο χαφ, που φέτος αγωνίζεται στη Zulte Waregem. Τα χαμόγελα είναι απλά απολαυστικά!

3
Παναγιώτης Ζαχαρίου

Το ποδόσφαιρο είναι το επίκεντρο της ζωής του νεαρού Παναγιώτη Ζαχαρίου. Δεν το λέμε εμείς, το δείχνει ο ίδιος ο νεαρός επιθετικός, αφού τη βδομάδα που μας πέρασε πόσταρε φωτογραφία του με την φανέλα της Πάφος FC!

4
Παναγιώτης Αρτυματάς

Η εβδομάδα που τέλειωσε ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον νεαρό Παραλιμνίτη αμυντικό της Ανόρθωσης, αφού ξεκίνησε για πρώτη φορά στη βασική εντεκάδα στο παιχνίδι κυπέλλου της Κυρίας με την Ξυλότυμπου.

Δημοσίευσε, λοιπόν, φωτογραφία του ίδιου με τη φανέλα της βαρωσιώτικης ομάδας.

5
Πιέρος Σωτηρίου 

Ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ και νυν της Κοπεγχάγης φαίνεται να καλοπερνά στη πρωτεύουσα της Δανίας.

Τη βδομάδα που μας πέρασε πόσταρε φωτογραφία του σε κατάστημα αξεσουάρ και αν κρίνουμε από το ύφος του μάλλον θα το επισκεφτεί ξανά.

Εσύ ποιους Κύπριους ποδοσφαιριστές ακολουθάς στο Instagram; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending