fbpx

Το μιούζικαλ “Grease Christmas Spectacular 2017” που δεν πρέπει να χάσεις!

Η Υouth Dramatic Arts (Y.D.A ) ανεβάζει αυτά τα Χριστούγεννα το γνωστό μουσικοχορευτικό μιούζικαλ Grease σε 3 μοναδικές παραστάσεις, συνεχίζοντας την επιτυχία των 2 προηγούμενων παραγωγών Fusion 2017 και μιούζικαλ Matilda.

1
Πού;

Στο Σατιρικό θέατρο Λευκωσίας

2
Πότε;

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 20:00 και Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 16:00 και 20:00, οι θεατές θα απολαύσουν μια πλειάδα ταλαντούχων νεαρών που τραγουδούν και χορεύουν.

3
Εισιτήρια:

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από την ιστοσελίδα sold-out, και στα γραφεία του εκπαιδευτικού οργανισμού, Global Education Services (22780250).

Το Grease, απευθύνεται στα άτομα που τους αρέσουν οι rock n’ roll μελωδίες και τα ρομαντικά τραγούδια. Είναι ένα μουσικαλ που μπορούν να πάνε οικογένειες να το δούνε και να το απολαύσουν.

Λίγα λόγια για το «Grease»:

Το «Grease Christmas Spectacular 2017» βασίζεται στο ομώνυμο μιούζικαλ του Βroadway των Warren Casey και Jim Jacobs του 1971, το οποίο ενέπνευσε και την επιτυχημένη ταινία «Grease» του 1978, της Paramount Pictures, με πρωταγωνιστές τον John Travolta και την Olivia Newton-John.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Sandy γνωρίζει και ερωτεύεται τον Danny. Το χειμώνα οι δυο τους θα βρεθούν τυχαία στο ίδιο σχολείο, αλλά δεν θα καταφέρουν να συνυπάρξουν. Ο Ντάνι, είναι αρχηγός μιας από τις πιο κακόφημες ομάδες του σχολείου, τους T-Birds, ενώ η Σάντυ κάνει παρέα με τις Pink Ladies, μια παρέα κοριτσιών ντυμένες πάντα στα ροζ.


Το Youth Dramatic Arts για νεαρά ταλαντούχα άτομα στις τέχνες

H Υouth Dramatic Arts (Y.D.A), Ακαδημία Τεχνών για Νέους παρέχει μια ολοκληρωμένη θεατρική κατάρτιση για νέους στην Κύπρο. Δημιουργήθηκε το 2017 με στόχο να εντοπίζει ταλαντούχους νέους που έχουν κλίση στην ηθοποιία, το τραγούδι και στον χορό και να τους δώσει την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Σε ένα ασφαλές και συναρπαστικό περιβάλλον οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να εργαστούν με μια έμπειρη ομάδα από χορογράφους, μουσικούς, χορευτές, σχεδιαστές, στυλίστες για να ανεβάσουν μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση και να την παρουσιάσουν στο κοινό της Κύπρου.

Η εταιρεία παραγωγής Υouth Dramatic Arts (Y.D.A ) ανεβάζει στις 20 και 21 Δεκεμβρίου 2017 το γνωστό μουσικοχορευτικό μιούζικαλ Grease, ακολουθούμενη την επιτυχία των 2 προηγούμενων παραγωγών Fusion 2017 και το μιούζικαλ Matilda.

Νεαρά άτομα ηλικίας 13-25 από όλη την Κύπρο που επιθυμούν να αποκτήσουν αυτή την μοναδική εμπειρία θα πρέπει να περάσουν από ακρόαση για να λάβουν μέρος στις μουσικοχορευτικές παραστάσεις που ανεβάζει η YDA.

Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail: ydalefkosia@gmail.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,800FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending