fbpx

Δες τα highlights από το πρώτο “Youth Empowered” στο οποίο συμμετείχαν 130 νέοι!

Περισσότεροι από 130 νέοι βρέθηκαν στην Πύλη Αμμοχώστου στη Λευκωσία, το τριήμερο 5-7 Δεκεμβρίου, για το πρώτο “Youth Empowered”, το πρωτοποριακό πρόγραμμα των εταιρειών Α/φοί Λανίτη και Coca-Cola. Στόχος του προγράμματος είναι μέχρι το 2020, περίπου 3.000 νέοι της Κύπρου να βελτιώσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες, να αποκτήσουν επαγγελματικές ικανότητες και ουσιαστικές ευκαιρίες δικτύωσης.

Για το σκοπό αυτό, πάνω από 20 ομιλητές-μέντορες μαζεύτηκαν για να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες με τους νέους και να τους παρακινήσουν να κάνουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους. Σε ένα πλούσιο σε θεματολογία τριήμερο, νέοι 18-30 ετών συμμετείχαν εντελώς δωρεάν σε σεμινάρια προετοιμασίας για επαγγελματική συνέντευξη, καλύτερη κατανόηση του εαυτού τους, αποτελεσματική αλληλεπίδραση και κατάρτιση business plan. Έμαθαν ποια είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος, για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα και έλαβαν γνώσεις μάρκετινγκ και πωλήσεων, βασικές γνώσεις οικονομικών, διαχείριση χρόνου και έργων.

Από την ανακοίνωση της έναρξης των εγγραφών, φάνηκε πως η επιτυχία για το “Youth Empowered” ήταν δεδομένη, καθώς το ενδιαφέρον από νέους για το πρόγραμμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το StudentLife ήταν ανάμεσα σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς που στήριξαν το πρόγραμμα. Μέλη της ομάδας μας συμμετείχαν ως ομιλητές-μέντορες και συνέβαλαν μαζί με άλλους στην καλύτερη καθοδήγηση των νέων.

Δες πιο κάτω μερικές στιγμές από το τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο “Youth Empowered”:


Όπως ανέφερε η Κάλια Πατσιά, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της Α/φοί Λανίτη, “το χαμόγελο στα πρόσωπα των συμμετεχόντων ήταν η καλύτερη επιβράβευση και αποτελεί δέσμευσή μας να συνεχίσουμε το πρόγραμμα για να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερους νέους. Η θερμή ανταπόκριση που είχαμε στο πρώτο σεμινάριο του προγράμματος Youth Empowered έδειξε ότι οι νέοι χρειάζονται την καθοδήγηση και υποστήριξή μας”.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα “Youth Empowered” επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος εδώ και το Facebook Page της Α/φοί Λανίτη.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,800FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending