fbpx

Μουσική Βραδιά Σωματείου Κοινωνική Μέριμνα Αγίων Ομολογητών!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οργανώνουμε τη φιλανθρωπική μας εκδήλωση στις 20 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου η ώρα 8:00 μ.μ. υπο την αιγίδα του Προέδρου της Βουλής Κ. Δημήτρη Συλλούρη.

Ο διάσημος τραγουδιστής Παναγιώτης Πετράκης και η εξαίρετη τραγουδίστρια Νάντια Μπουλέ και η πενταμελής ορχήστρα από την Ελλάδα, θα μας χαρίσουν μια εξαίρετη μουσική βραδιά με τραγούδια Χατζηδάκη, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου και με γνωστές μελωδίες απο το διεθνές ρεπερτόριο.

Γνωρίζετε την φιλανθρωπική δράση του Σωματείου μας. Το Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας Αγίων Ομολογητών ξεκίνησε το 1963 με πολύ ζήλο και αγάπη για το παιδί.

Αποτελείται μόνο από εθελόντριες οι οποίες πιστεύουν πως δίνοντας αγάπη και φροντίδα στα παιδιά θεμελιώνουν το μέλλον αυτού του τόπου, γιατί η αθώα ψυχή έχει ανάγκη από ιδιαίτερη φροντίδα, αγάπη και στοργή.

Το Σωματείο λειτουργεί εδώ και 55 χρόνια 2 ιδιόκτητα Νηπιαγωγεία και 2 Βρεφοκομικούς Σταθμούς. Όλα τα κτίρια μαζί αποτελούν ένα ολοκληρωμένο κοινωνικό έργο, μια αληθινή προσφορά στον τόπο μας.

Μια προσφορά αγάπης προς τον συνάνθρωπο αλλά κυρίως προς τις μητέρες του τόπου μας. Επιπλέον εδώ και 6 χρόνια το Σωματείο προσφέρει τρόφιμα κάθε εβδομάδα σε 30 άπορες οικογένειες (160 άτομα).

Για εισιτήρια, αλλά και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να αποταθείτε στα τηλέφωνα 99482646 ή στο 99485050.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending