fbpx

Ρωτήσαμε 5 φανατικούς Κύπριους γιατί δεν βλέπουν (και) φέτος το Survivor!

Έβλεπες κι εσύ πέρσι, το πιο επιτυχημένο reality show επιβίωσης στην ελληνική και κυπριακή τηλεόραση; Αν ναι, σίγουρα δε θα έχανες ούτε 1 επεισόδιό του, αφού αποτελούσε -κατά κάποιο τρόπο- μέρος της καθημερινότητάς σου.

Όπως θα γνωρίζεις ήδη, το ελληνικό Survivor έκανε και φέτος πρεμιέρα (21/01/2018), ωδεύοντας προς την συμπλήρωση 6 τηλεοπτικών κύκλων. Όμως σε ρωτώ το εξής: Η απήχησή του παραμένει η ίδια όπως και πέρσι; Όποια και αν είναι η απάντησή σου, μάθε πως ο καινούριος κύκλος του, “χαλάει” για κάποιους χ, ψ λόγους μερίδα τηλεοπτικού κοινού που το παρακολουθεί, κάνοντάς το να φτάσει στο σημείο να μην το βλέπει καθόλου.

Έτσι, βρήκαμε 5 φανατικούς Κύπριους και Κύπριες, ηλικίας 16 – 23 χρονών, που παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον το περσινό Survivor και τους ρωτήσαμε γιατί φέτος επιλέγουν να μη βλέπουν το συγκεκριμένο reality επιβίωσης.

Δες πιο κάτω τις απαντήσεις που μας έδωσαν:

 

1
Αντρέας, 18 χρονών

  • “Πέρσι έβλεπα φανατικά τo Survivor, αλλά φέτος δε με ελκύει και έτσι δεν το παρακολουθώ. Το Survivor 1 για ‘μένα ήταν κάτι το πρωτότυπο, το φετινό όμως είναι σαν να έχει αντιγράψει το περσινό και το μόνο που διαφέρει είναι οι παίχτες – μέχρι και ο παρουσιαστής είναι ο ίδιος! Όλα αυτά όμως αρέσουν του κόσμου την 1η φορά αλλά τη 2η τα βαριέταιΑκόμη, φέτος το παράκαναν με τα παιχνίδια επιβίωσης, διότι πριν ξεκινήσει το Survivor είχαν ήδη παιχτεί στην τηλεόραση το Nomads και το Survival. Ο κόσμος όμως, όπως είπα και πιο πάνω, βαριέται τα ίδια και τα ίδια.
    Επίσης, βλέπουμε πολλούς από τους παίχτες να προσπαθούν να μοιάσουν με τους περσινούς παίχτες. Αντί λοιπόν να “βάζουν” τα δικά τους στοιχεία στο παιχνίδι, προσπαθούν να αντιγράψουν τους περσινούς. Τέλος, ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που δεν παρακολουθώ το φετινό Survivor είναι λόγω της στρατιωτικής μου θητείας. Στρατός και Survivor, δεν πάνε μαζί σου λέω!”

2
Άντρια, 22 χρονων

  • “Δεν βλέπω το φετινό Survivor για πολλούς λόγους! Δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους φετινούς παίχτες και αυτό θεωρώ ότι οφείλεται από την μεγάλη ταύτισή τους με τους παίκτες του προηγούμενου Survivor. Επίσης ένα αρνητικό μεγάλο είναι η μεγάλη διάρκεια, τόσο του παιχνιδιού, όσο και των διαφημίσεων, πράγμα που καταλήγει κουραστικό. Και κάτι τελευταίο:”

“Είπα φέτος ότι εν θα χάνω τον ύπνο μου για να το βλέπω, γιατί εν κάνει που έχω περιορισμένο χρόνο… το Survivor μας έλειπε.”

3
Θεόφιλος, 23 χρονών

  • “Καταρχάς, οι λόγοι είναι πολλοί τζιαι όι ένας. Με το περσινό Survivor ήμασταν ούλλοι ενθουσιασμένοι, όσοι το εθωρούσαμεν, ίσως επειδή ήταν η 1η φορά μετά που τζαιρό που αποφασίσαν να το ξαναξεκινήσουν. Προσωπικά ήμουν μεγάλος fan. “Άρρωστος” με την καλή έννοια. Μπορεί να έχανα τη ζωντανή μετάδοση λόγω κάποιων υποχρεώσεων, αλλά σίουρα την επομένη εν να το έβαλα να το δω. Έθελα να μεν χάνω ούτε κουβέντα που ελαλούσαν. Άρεσκε μου.
    Φέτος όμως, εν ξερω, αλλά εν με ενθουσίασε που μιας αρκής, Ούτε καν οι παίχτες που ένει πρωταγωνιστές. Ακούστηκε τζιαι ο Νέρυ Καστίγιο (πρώην ποδοσφαιριστής) τζιαι ο Ουγκοσότο (πρώην ποδοσφαιριστής), αλλά τελικά τίποτε. Πιστεύκω εν να είσσιεν για μένα πιο ενδιαφέρον με τούντους δκυο.
    Ο 2ος λόγος είναι οι ατελείωτες διαφημίσεις που δείχνουν κάθε τρεις τζιαι λλίο, ώσπου να μας σπάσουν τα νεύρα μας για τα καλά. Σκέφτουνται μόνο την τηλεθέαση τζιαι όι ότι έσσιει πλάσματα που παν δουλειά την επομένη. 
    Τέλος, είπα ότι φέτος εν θέλω πάλε να “αρρωστήσω” με έτσι reality τζιαι πλέον ακολουθούμε τo Master Chef  που εν τζιαι πιο ενδιαφέρον!”

4
Κυριακή, 21 χρονών

  • “Εγώ προσωπικά εν θέλω να το θορώ πιον γιατί εκαταντήσαν μια αηδία. Μιλούμε, καμιάν σχέση με το πρώτο. Τούτοι τώρα ήρταν για τη διασημότητα τζιαι όι για να παίξουν. Κλαίουνται, κατηγορούν ο ένας τον άλλον τζιαι οι παραπάνω γεναίτζιες επήαν για να δείξουν βυζί τζιαι οι αρσενιτζιοί να μου κάμνουν τους Ράμπο τζιαι τα μοντέλα.

“Με 2 λέξεις. Σκέττη πελλάρα!”

5
Ραφαέλλα, 16 χρονών

  • “Αν και έβλεπα το Survivor πέρσι και μου άρεσε, φέτος δεν το παρακολουθώ. Ο κύριος λόγος είναι ότι οι παίχτες του φετινού survivor (2018) μιμούνται τους περσινούς παίχτες, σε θέματα συμπεριφοράς και απόψεων. Συνεπώς, δε μου προσφέρει το ενδιαφέρον που είχα για το περσινό.”

Εσύ συμφωνείς με κάποιους από τους πιο πάνω; Αν όχι, άφησε comment!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending