fbpx

Το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού Career Gate στην εκπαιδευτική έκθεση «Εκπαίδευση & Καριέρα 2018»

Το κορυφαίο ψυχομετρικό τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Career Gate Test συμμετείχε επιτυχώς στο δικό του περίπτερο στην πρόσφατη Διεθνή εκπαιδευτική έκθεση.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία συγχρόνως μαζί με την ενημέρωση για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το τεστ να παίξουν και να διασκεδάσουν με τον «Τροχό της Προσωπικότητας». Ο τροχός παρουσίαζε τις 6 προσωπικότητες του Holland. O παίκτης γυρίζοντας τον πολύχρωμο τροχό σταματούσε σε ένα τρίγωνο με μια συγκεκριμένη προσωπικότητα. Η εκπαιδευτική σύμβουλος τους ανέλυε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και τα σχετικά επαγγέλματα που ταιριάζουν στην προσωπικότητα αυτή. Φυσικά όπως καταλαβαίνετε τα αποτελέσματα που προέκυψαν ήταν τυχαία και οι ενδιαφερόμενοι το διασκέδασαν!

Το Career Gate Test είναι ένα σύγχρονο, σταθμισμένο, έγκυρο, αξιόπιστο, και εύχρηστο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, το οποίο στηρίζεται σε ισχυρές επιστημονικές βάσεις και μπορεί να βοηθήσει τους νέους-νέες, για να καταλήξουν, με την ενεργή και συμβουλευτική συνδρομή των συμβούλων καριέρας, στην πιο κρίσιμη απόφαση της ζωής τους, αυτή για την επιλογή σπουδών και επαγγέλματος και καριέρας.

Πρόκειται για ένα δοκιμασμένο και προσαρμοσμένο στη σύγχρονη πραγματικότητα αυτοματοποιημένο τεστ, σε πάνω από 70.000 χρήστες που διερευνά διάφορες πτυχές της προσωπικότητας, τις κλίσεις, προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα του κάθε ατόμου και προσδιορίζει τα επαγγέλματα και τις σπουδές που του ταιριάζουν σε επίπεδο ανώτατης, ανώτατης και επαγγελματικής εκπαίδευσης. Παράλληλα, καταγράφει τις διασυνδέσεις τους με το ελληνικό και κυπριακό εκπαιδευτικό σύστημα και επισημαίνει ποια από τα επαγγέλματα αυτά έχουν θετικές ή περιορισμένες προοπτικές στην αγορά εργασίας για 2 τα επόμενα 10 περίπου χρόνια. Η επιστημονική ομάδα του C.G.T. ανανεώνει και εκσυγχρονίζει συνεχώς τα δεδομένα των τεστ.

Το Career Gate Test έχει καταρτιστεί με βάση οικονομικά, ψυχομετρικά και εκπαιδευτικά δεδομένα και στηρίζεται σε πολυετείς έρευνες του κ.Θεόδωρου Κατσανέβα, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην έγκυρη και έγκαιρη προετοιμασία του μέλλοντος των παιδιών μας. Βοηθά τους νέους να προετοιμάσουν έγκαιρα και έγκυρα το μέλλον τους. «Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το μέλλον ανήκει σ’ αυτούς που το προετοιμάζουν!!»

Το τεστ χορηγείται μέσω του εκπαιδευτικού οργανισμού Global Educational Services.

Όσοι ενδιαφέρονται για να συμμετάσχουν στο παραπάνω τεστ μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 22 780250 και 22 785022. Για περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.globaleducationcy.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending