fbpx

Αρκέστηκαν στην ισοπαλία ΤΕΠΑΚ και Frederick!

Πάθος, ένταση, γκολ, δοκάρια και 2 ανατροπές περιελάμβανε το παιχνίδι στη Λεμεσό, όπου κονταροκτυπήθηκαν Frederick και ΤΕΠΑΚ για την 5η αγωνιστική του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ Αντρών.

Ένας αγώνας που έδειξε από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι θα μας κρατούσε σε εγρήγορση και αγωνία κινώντας μας το ενδιαφέρον σαν καλοκινηματογραφημένη ταινία.

Από νωρίς οι φουτσαλιστές του κ. Μάριου Ιωάννου έδειξαν ότι έχουν τσαγανό και πίεζαν κάθε μπαλιά, με τους αντίστοιχους του ΤΕΠΑΚ να αντιστέκονται, να κλέβουν μπάλες και να προσπαθούν να βρουν την ευκαιρία να γίνουν επικίνδυνοι.

Όλα αυτά μέχρι το 5′ του αγώνα που με εκπληκτικό κλέψιμο βγήκαν στην επίθεση και με ωραίο τέλειωμα του Παναγιώτη Σάββα ανοιξαν το σκορ (0-1).

Στη συνέχεια ο αγώνας είχε μπόλικη ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα, πολλά σουτ και την ομάδα του Frederick να βρίσκει πολλά δοκάρια.

Όλα αυτά μέχρι και λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, αφού στο 22′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κάντζο Γκιβάρα, ο οποίος με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (27′) ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του. Με εξαιρετικά τελειώματα το 10άρη του Frederick έδειξε ότι ο αγώνας είχε μπόλικο δρόμο μπροστά του.

Οι φουτσαλιστές του Δημήτρη Ελισσαίου όμως είχαν την απάντηση. Στον αγώνα πέρασε ως αλλαγή ο Παγκράτιος Μερακλής, φουτσαλιστής που με ένα ξερό σουτ από μεγάλη απόσταση έπιασε αδιάβαστο τον τερματοφύλακα των γαλάζιων και ισοφάρισε, φέρνοντας ξανά το ματς στα ίσα.

Ο αγώνας έμοιαζε πραγματικά με πόλεμο, ήταν από εκείνους τους αγώνες που ήταν για σκληρά νεύρα με προπονητές και παίκτες στους πάγκους να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για την έκβαση του αγώνα.

Πίεζαν οι δύο ομάδες, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Όσο πλησίαζε το τέλος η μάχη ήταν πιο σκληρή, μέχρι το 45′ που με όμορφο τελείωμα του Δήμου Κούκου έγινε το 2-3 για το ΤΕΠΑΚ, αποτέλεσμα που όλα έδειχναν πως θα ήταν και το τελικό με μόλις 5 λεπτά να απομένουν.

Ο θηριώδης αμυντικός όμως του Frederick, Elvis, είχε άλλη γνώμη και σε μία αμφισβητούμενη φάση που προκάλεσε τις αντιδράσεις του κόσμου του ΤΕΠΑΚ έκανε το τελικό 3-3 λίγο πριν το τέλος.

Ο προπονητής του Frederick, κ. Μάριος Ιωάννου, μπορεί να νιώθει χαρούμενος για τους παίκτες που διαθέτει γιατί είναι πραγματικά ένα τρομερό σύνολο για τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό. Από την άλλη όμως και ο κ.Ελισσαίου μπορεί να αισθάνεται περήφανος για τους φουτσαλιστές του και το πάθος που επιδεικνύουν.

Το πέρας του πρώτου γύρου, τέλος, βρίσκει τις 2 ομάδες ισόβαθμες με 5 βαθμούς, όσους έχει και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending