fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους πόσες φορές… βρίζουν κάθε μέρα και γιατί!

Λένε πως εκτονώνεσαι μ’ αυτό τον τρόπο και μειώνεις τον θυμό που έχεις μέσα σου εκείνη την στιγμή. Παρ’ όλ’ αυτά, δεν παύει να είναι μία άσχημη συνήθεια της καθημερινότητας μας.

Άθελα μας ή μη, όλοι βρίζουμε αραιά και πού! Υπάρχει τεράστια ποικιλία λέξεων που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Κάποιοι βγάζουν δικές τους πρωτότυπες φράσεις, συνδέοντας λέξεις με τη βοήθεια του αυθορμητισμού τους – άξιοι θαυμασμού!

Πιο κάτω θα διαβάζεις διάφορες απαντήσεις που δόθηκαν από φίλους οι οποίοι… βρίζουν, εξηγώντας και τους λόγους που το κάνουν!

Δες τις απαντήσεις που πήραμε πιο κάτω!

1
Άννα Ε., 20 χρονών

  • “Ουφ, εγώ βρίζω αρκετές φορές τη μέρα και για 3 λόγους συγκεκριμένα: 1ον, δεν έχω υπομονή όταν οδηγώ κι εκνευρίζομαι εύκολα με τους ασυνείδητους οδηγούς, που νομίζουν πως ο δρόμος είναι δικός τους. 2ον, ο χαρακτήρας είναι κληρονομικός και δεν αλλάζει και 3ον και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ είμαι Λέων στο ζώδιο! *γέλια*”

2
Θάνος Π., 20 χρονών

  • “Γενικά είμαι ένα ευχάριστο άτομο, αλλά βρίζω πολύ συχνά και καθημερινά, για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, όταν κολλά το Internet και δεν μπορώ να κάνω κάποια πράματα που θέλω εκείνη την ώρα! Επίσης, όταν δεν βρίσκω parking και αναγκάζομαι να κάνω 10 γυρούς της περιοχής, αφού δεν έχουμε αρκετά δημόσια parkings στη Λεμεσό. Ακόμη ένας άλλος σημαντικός λόγος που βρίζω είναι όταν αργεί ο ντελιβεράς βρε παιδί μου! Πεινούμεεε! Έλα νάκκον πιο γλήορα τα ευλοημένα!”

3
Αθηνά Χ., 22 χρονών

  • “Λόγω του ύψους μου, το αίμα ανεβαίνει πιο εύκολα στο κεφάλι μου!  Τις περισσότερες φορές, εκνευρίζομαι την ώρα που οδηγώ, με τα άτομα που δεν ανακάλυψαν ακόμη το τραφικέιτορ και στρίβουν δίχως προειδοποίηση. Ακόμη, βρίζω εκείνους που οδηγούν πάρα πολύ αργά, ενώ εγώ βιάζομαι να πάω στον προορισμό μου! Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, βρίζω όταν επιστρέφω σπίτι και δεν βρίσκω έτοιμο φαγητό να φάω ή κάτι χειρότερο, όταν θέλω να φάω το φαγητό που είχα αφήσει και δεν υπάρχει πλέον! ΝΑΙ, βρίζω το άτομο που μου το έφαεεεν! Ο αναίσθητος!

4
Ηλίας Χ., 20 χρονών

  • “Μπορεί να φαίνομαι ήρεμος άνθρωπος, αλλά στην πραγματικότητα είμαι αρκετά νευρικός και εκνευρίζομαι πολλές φορές και για διάφορους λόγους. Κάτι που συναντώ σχεδόν καθημερινά είναι οι άμυαλοι στους οποίους δίνουν τιμόνι και επικαλούνται και οδηγοί. Βρίζω όταν μου κόβουν τον δρόμο και με αναγκάζουν να σταματήσω απότομα! Ειδικότερα όμως, εκνευρίζομαι όταν έχω άδικο και το εντοπίζουν οι φίλοι μου πως έχω άδικο, ενώ αυτοί έχουν δίκαιο, και έπειτα καταλαβαίνω και ο ίδιος τι συμβαίνει και βριζόμαστε όλοι μαζί! Άλλωστε, για ποιο λόγο είναι οι φίλοι;! *γέλια* Ο λόγος που έχω αυτό το χαρακτηριστικό στο χαρακτήρα μου είναι επειδή είμαι και Κριαράκι στο ζώδιο!”

5
Μαριάννα Μ., 20 χρονών

  • “Προσωπικά, προσπαθώ να είμαι αρκετά ήρεμη και να μην ταράζομαι με καταστάσεις οι οποίες προκαλούν! Παρ’ όλ’ αυτά, έχω κι εγώ τα όρια μου, όπως ο κάθε ένας από εμάς. Εκνευρίζομαι πολύ όταν συναντώ κυκλοφοριακή συμφόρηση και αναγκάζομαι να αλλάζω πολύ συχνά ταχύτητες. Ακόμη, όταν πηγαίνω σε κάποιο χώρο για φαγητό και αργεί πάρααααα πολύ να φτάσει η παραγγελία μου! Το αποκορύφωμα είναι όταν ΠΑΝΤΑ το δικό μου πιάτο έρχεται τελευταίο! Ε, ΕΛΕΟΣ! *γέλια* Μα εν τζιαι ετέλειωσα!  Σε μία άλλη περίπτωση που εκνευρίζομαι και βρίζω αρκετά, είναι όταν παρακολουθώ αγώνες ποδοσφαίρου και βλέπω να γίνονται αδικίες ή να χάνονται ευκαιρίες για γκολ!

Εσύ πόσες φορές εκνευρίζεσαι και βρίζεις; Γράψε μας στα comments!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending