fbpx

Αυτό είναι το μοναδικό Business School στην Κύπρο που κατατάχθηκε στα καλύτερα παγκοσμίως!

Το CIIM – Cyprus International Institute of Management, το Διεθνές Ινστιτούτο Διοίκησης Κύπρου, είναι το μοναδικό Business School στην Κύπρο που έλαβε 3 palmes αριστείας και για το 2016 και για το 2017 και κατατάχθηκε στα καλύτερα!

Αυτή η κατάταξη των Business Schools διεξήχθη από μια γαλλική εταιρεία (Eduniversal), της οποίας σκοπός είναι να παρέχει πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους φοιτητές, που θα τους βοηθήσουν στην απόφασή τους σχετικά με το μελλοντικό τους πανεπιστήμιο.

1
Πώς γίνεται η επιλογή των καλύτερων σχολών;

Η διαδικασία ξεκινά με την επιλογή 1000 Business Schools ανάμεσα σε περισσότερες από 150 χώρες σε 9 γεωγραφικές ζώνες (η Κύπρος εμπίπτει στη ζώνη της Δυτικής Ευρώπης).

Η επιλογή αυτών των 1000 σχολών βασίζεται σε ερευνητικές εργασίες από μια Διεθνή Επιστημονική Επιτροπή, η οποία εξετάζει και αναλύει δεδομένα από παγκόσμια, εθνικά και περιφερειακά εκπαιδευτικά συστήματα.

2
Πώς βγαίνουν τα τελικά αποτελέσματα;

Η κατάταξη για την αναγνώριση των καλύτερων σχολών βασίζεται σε συστάσεις από τους κοσμήτορες των 1000 επιλεγμένων Business Schools.

Οι Κοσμήτορες των συγκεκριμένων σχολών, καλούνται να προτείνουν ποια από αυτά θα σύστηναν σε φοιτητές που σκέφτονται να σπουδάσουν στη χώρα τους ή στο εξωτερικό.


Δες όλα τα προγράμματα σπουδών στο CIIM εδώ!


Πιο κάτω ακολουθούν επίσης και οι σημαντικές διακρίσεις συγκεκριμένων πτυχίων του CIIM – Cyprus International Institute of Management στο Eduniversal Ranking:

 

MSc Human Resource Management & Organisational Behaviour – 31ο σε κατάταξη στη Δυτική Ευρώπη


MBA Master of Business Administration* – Ανάμεσα στα top 1% MBA’s του κόσμου

*απαραίτητα 3 χρόνια προϋπηρεσίας


MSc Financial Services – 73ο σε παγκόσμια κατάταξη


MBM MSc Business Management – 21o σε κατάταξη στη Δυτική Ευρώπη


Δες όλα τα προγράμματα σπουδών στο CIIM εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending