fbpx

Μάθε γιατί να επιλέξεις να σπουδάσεις στο πανεπιστήμιο του Liverpool!

Πιστεύει στην επίτευξη της αριστείας

Το πανεπιστήμιο έχει ιδρυθεί το 1881. Κατατάσσεται κάθε χρόνο μέσα στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου από το QS, Times Higher Education και από το Academic Ranking of the World Universities League tables.

Το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ είναι μέλος του ομίλου Russell, ο οποίος είναι ο διάσημος σύνδεσμος των κορυφαίων πανεπιστημίων με υψηλής έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Πανεπιστήμιο έχει αναπτύξει παγκόσμιες συνεργασίες με το Πανεπιστήμιο Xi’an Jiaotong-Liverpool στην Κίνα, το Διεθνές Κολέγιο του Λίβερπουλ, το NCUK και τη Laureate Online Education.

Το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ είναι το μοναδικό Πανεπιστήμιο με πλήρη κλινική κάλυψη των θεμάτων: Βιο-επιστήμες, Κλινική Ιατρική, Επιστήμες Υγείας, Οδοντιατρική και Κτηνιατρική.

Το πρόγραμμα MBA περιλαμβάνεται στα κορυφαία προγράμματα MBA στον κόσμο.

Οι περισσότεροι φοιτητές αποφοιτούν με ψηλές βαθμολογίες.

Οι φοιτητές λαμβάνουν τεράστιες υποτροφίες και βραβεία κάθε χρόνο.

Το MA TESOL κατατάσσεται στην 9η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο, στον κατάλογο El Gazette UK University Centre of Research Excellence list.

Μάθηση και διδασκαλία:

Το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ είναι γνωστό για την εξαιρετική διδασκαλία και της συνεχείς έρευνας υψηλού επιπέδου, η οποία σχετίζεται ειδικά με τα επαγγέλματα συμπεριλαμβανομένης της Ιατρικής, της Οδοντιατρικής, του Επιχειρησιακού Δικαίου, της Αρχιτεκτονικής και της Μηχανικής.

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει δύο πανεπιστημιουπόλεις: στο Λονδίνο και στο Λίβερπουλ. Το Λονδίνο Campus προσφέρει μια συναρπαστική σειρά μεταπτυχιακών και προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης (CPD).

Διεθνής Αναγνώριση

Το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ συμπεριλαμβάνεται στο 1% των κορυφαίων πανεπιστημίων παγκοσμίως και διεθνώς για την αναγνωρισμένη έρευνα του.

Το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ κατατάσσεται στην 20η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ερευνητική του δύναμη.

Το 81% της έρευνας του αναγνωρίζεται διεθνώς ως εξαιρετική.

Το Πανεπιστήμιο συμπεριλαμβάνεται μέσα στα 10 πρώτα κορυφαία πανεπιστήμια της Αγγλίας για τα ετήσια έσοδα από έρευνες ύψους £ 89 εκατομμυρίων.
Το Πανεπιστήμιο έχει 1300 κορυφαίους ερευνητές προσωπικό

Εξατομικευμένη εμπειρία φοιτητών:

Το Πανεπιστήμιο παρέχει μια ξεχωριστή φοιτητική εμπειρία, η μάθηση και η διδασκαλία πραγματοποιείται στην πρωτοπορία των κλάδων.

Υπάρχουν συνολικά περίπου 60.000 μαθητές στο Λίβερπουλ, γεγονός που καθιστά την πόλη του Λίβερπουλ μια πραγματικά φιλική φοιτητούπολη.

Το Λίβερπουλ είναι η πιο οικονομική πόλη του Ηνωμένου Βασίλειου.

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει 180 κοινωνικές παρατάξεις και πολλά εθελοντικά προγράμματα, τα οποία προσφέρουν στους φοιτητές ευκαιρίες να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά.

Αν θέλετε να σπουδάσετε στο πανεπιστήμιο του Liverpool, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Εducation Services στο 22780250 ή 22785020

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending