fbpx

Πανεπιστήμιο του Liverpool: Μάθε για το Mεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Aκτινοθεραπεία!

Μπορείτε να σκεφθείτε και να υποβάλλετε αίτηση για το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών και επαγγελματικής εξέλιξης στην Ακτινοθεραπεία που προσφέρει το Πανεπιστήμιο του Liverpool.

Εάν είστε τελειόφοιτος Πανεπιστημίου ή πρόκειται να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας και έχετε ένα ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο πρόγραμματος σπουδών που αφορά την υγεία ή την βιοιατρική, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επιτυχής ολοκλήρωση του διετούς course που προσφέρεται, σας επιτρέπει να ασκείστε ως Θεραπευτικός Ακτινογράφος στο πλαίσιο της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας ή του ιδιωτικού τομέα υγείας.

Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση εγγραφής στα Επαγγέλματα Υγείας και Φροντίδας του Συμβουλίου (HPC). Eπιπρόσθετα εάν σκοπεύετε να αποκτήσετε το πλήρες MSc, τότε θα πρέπει να κάνετε και την διατριβή.

Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι επιστημονικά σχεδιασμένο και με την ολκλήρωσή του θα δείτε ότι θα σας ανταμείψει και θα σας οδηγήσει σε μια καριέρα για την αντιμετώπιση του καρκίνου με εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης και επαγγελματικής κατάρτισης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 100% των αποφοίτων μας έχουν βρει εργασία και απασχολούνται σε θέσεις εξειδίκευσης και ευθύνης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Global Educational Services που είναι αντιπρόσωπος του Πανεπιστημίου Liverpool και να ενημερωθούν. Για ολόκληρη τη διαδικασία ενημέρωσης, αίτησης και την εισαγωγή στο μεταπτυχιακό, δεν υφίσταται καμία χρέωση. Tηλ. Επικοινωνίας: 22780250, 22772244

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending