fbpx

Διαγωνισμός: Κέρδισε δωρεάν συμμετοχή στο workshop «Πώς θα πέτυχετε στις εξετάσεις IELTS;»

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Global Εducation Services, εκπαιδευτικοί σύμβουλοι και αντιπρόσωποι πανεπιστημίων, σε συνεργασία με το Sheridan Language Centre έχουν ετοιμάσει το ειδικό πρόγραμμα «Πώς θα πετύχετε στις εξετάσεις IELTS;». Το workshop θα διεξάγει επίσημος εξεταστής της αγγλικής γλώσσας.

To workshop θα διεξαχθεί στη Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο τις ακόλουθες μέρες:

  • Λευκωσία, 12 Μαΐου, Sheridan Language Centre, Ψαρών 7, 2408 Έγκωμη
  • Λεμεσό, 19 Μαΐου, English Learning Centre, Βασιλέως Κωνσταντίνου 138, 3080 Λεμεσός
  • Πάφο, 26 Μαΐου, Cynthia Petridou Institute of English, Ψαρών 8, 8021 Πάφος

Θες να κερδίσεις δωρεάν συμμετοχή στα workshops;

No Fields Found.

To IELTS αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες εξετάσεις αγγλικής γλώσσας παγκοσμίως για λόγους εκπαίδευσης, Το IELTS αναγνωρίζεται από πάνω από 10.000 οργανισμούς σε περισσότερες από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο και κάθε χρόνο πραγματοποιούνται πάνω από τρία εκατομμύρια εξετάσεις.

Αν σχεδιάζετε να δώσετε εξετάσεις IELTS φέτος το καλοκαίρι τότε δεν πρέπει να χάσετε αυτό το μοναδικό workshop. Με την παρακολούθηση του προγράμματος θα αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις για το τι ένας εξεταστής βαθμολογεί και πώς θα μπορούσατε να κερδίσετε επιπρόσθετους βαθμούς.

To κόστος συμμετοχής είναι 25 ευρώ. Για τους σπουδαστές της Global χορηγείται δωρεάν.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το workshop παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Global Educational Services στα τηλέφωνα 22780250, 22785022 για να κρατήσουν θέση.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending