fbpx

O Λάζαρος Ευθυμίου θα συνδυάζει ποδόσφαιρο και σπουδές στο Yale!

Λάζαρος Ευθυμίου, ένα όνομα που πρωτοακούστηκε (για όσους δεν ασχολούνται με τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες στην Κύπρο) κατά την τελευταία αγωνιστική της περιόδου 2016-17. Ήταν η αγωνιστική βλέπεις που ο 19χρονος αμυντικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α’ Κατηγορία, φορώντας τη φανέλα της Ανόρθωσης!

Είδηση των τελευταίων μερών αποτελεί το γεγονός πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τη Λευκωσία πήρε υποτροφία για ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, το Yale της Αμερικής!

Πως ένας κύπριος ποδοσφαιριστής μπήκε σε ένα από τα μεγαλύτερα Παν. Ιδρύματα παγκοσμίως

Πως ένας κύπριος ποδοσφαιριστής μπήκε σε ένα από τα μεγαλύτερα Παν. Ιδρύματα παγκοσμίως #TVOne_News #Cyprus #sports Marina Savvidou

Posted by TVOne news on Monday, 28 May 2018

Το γεγονός πως ο Λάζαρος κατάφερε να μπει σε ένα από τα μεγαλύτερα μορφωτικά ιδρύματα του κόσμου και πλέον θα μπορεί να συνδυάζει μόρφωση και αθλητισμό είναι η απόδειξη πως σαν Κύπρος έχουμε πολλές δυνατότητες.

Ο νεαρός φοιτητής – αθλητής έπρεπε, όπως χιλιάδες άλλες παιδιά, να θυσιάσει πολλά πράγματα για το όνειρο του με την εισδοχή του στο Yale να είναι, παράλληλα, μόνο η αρχή ενός όμορφου ταξιδιού!

Εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε σαν Studentlife Sports είναι τα συγχαρητήρια μας στο Λάζαρο και την ευχή το παράδειγμα του να είναι μόνο το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν.

Άλλωστε, τα γήπεδα μας είναι γεμάτα από Λάζαρους που κυνηγούν κάθε μέρα τα όνειρα τους!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,900FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending