fbpx

5 bohemian κομμάτια για να δημιουργήσεις τα πιο καλοκαιρινά looks!

Το bohemian look είναι το style που πρωταγωνιστεί κάθε καλοκαίρι! Ακόμη και σχεδιαστές διάσημων οίκων επιλέγουν τα ethnic prints, embroidered λεπτομέρειες και boho κομμάτια για τις καλοκαιρινές συλλογές τους.

Είναι ένα άκρως καλοκαιρινό style που μπορεί κάθε γυναίκα να υιοθετήσει, και κάνοντας το κατάλληλο styling, μπορεί να το απογειώσει! Δίνει ένα αέρα ελευθερίας και παράλληλα τονίζει τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας!

Έτσι, κι εμείς λοιπόν σου προτείνουμε 5 boho chic κομμάτια για να δημιουργήσεις τέλεια και ολοκληρωμένα bohemian outfits!

Δες παρακάτω 5 boho κομμάτια που θα σου κλέψουν τη καρδιά:

1
Crochet bikini

Αν θες να έχεις ένα ολοκληρωμένο boho look πρέπει να το υποστηρίξεις από την κορφή μέχρι τα νύχια!

Αυτό σημαίνει πώς ακόμη και το μαγιό σου πρέπει κυμαίνεται στους ίδιους στυλιστικούς ρυθμούς. Ένα crochet bikini σε ecru χρώμα είναι μια πολύ fashionable επιλογή για να δημιουργήσεις το απόλυτο boho look!

Βρες το bikini top και το bikini bottom

2
Kimono dress

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν φαντάζεσαι ένα boho look; Ένα kimono dress!

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι της ελληνίδας σχεδιάστριας Βάσσιας Κωσταρά που είναι γνωστή για το boho ύφος που δίνει σε κάθε της δημιουργία! Το μόνο σίγουρο είναι πως με αυτό το φόρεμα δε θα περάσεις απαρατήρητη!

Βρες το εδώ

3
Χρυσούς κρίκους

Boho chic look χωρίς κοσμήματα δεν γίνεται! Τα αξεσουάρ έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο style και χωρίς αυτά δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Η καλύτερη και πιο κλασική επιλογή είναι οι χρυσοί κρίκοι που αγαπάει κάθε γυναίκα.

Βρες τo εδώ

4
Co-ord set

Ένα co-ord set δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου φέτος το καλοκαίρι! Αν είναι embroidered και έχει ethnic ύφος ακόμη καλύτερα! Ένα σύνολο που θα λατρέψεις για τις θερινές σου βόλτες!

Βρες τo εδώ

5
Straw raffia bag

Last but not least! Μια ψάθινη τσάντα θα ολοκληρώσει το boho chic σύνολο σου. Είτε θα βγεις για καφέ με τις φίλες σου είτε θα πας για βουτιές στην παραλία, η straw bag είναι η καλύτερη επιλογή για να απογειώσεις το look σου!

Βρες την εδώ

Εσύ ποιο boho κομμάτι θα πάρεις πρώτο; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending