fbpx

Έρχεται στην Κύπρο το TechCamp του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών!

Το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών, η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Κύπρο, και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δέχονται αιτήσεις από όλη την Κύπρο για συμμετοχή σε ένα διήμερο TechCamp με τίτλο: «Digital Citizenship in the Disinformation Age».

1
Πότε;

  • 7-9 Δεκεμβρίου 2018

2
Πού;

  • Στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Το TechCamp Cyprus στοχεύει στο να βοηθήσει τους νέους της Κύπρου και της Ευρώπης να γίνουν δημοκρατικοί πολίτες για το παρόν και το μέλλον, ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της αυξανόμενης επιρροής των ψηφιακών μέσων και έτοιμοι να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους προσφέρει.

Μέσω διαδραστικών εργαστηρίων, οι συμμετέχοντες θα συνεργαστούν με διεθνείς ειδικούς και επαγγελματίες από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, με στόχο να βελτιώσουν την ψηφιακή τους παιδεία, επαγρύπνηση, τεχνολογικές δεξιότητες, και να αναπτύξουν μεθόδους αναγνώρισης και αντιμετώπισης της παραπληροφόρησης.

Το TechCamp Cyprus θα φιλοξενήσει 80 συμμετέχοντες, 40 από την Κύπρο και οι υπόλοιποι από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες. Ιδανικοί υποψήφιοι είναι νέοι με ηγετικές ικανότητες, κοινωνικοί επιχειρηματίες, επίδοξοι και επαγγελματίες δημοσιογράφοι, και άτομα με επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ηλικίας μεταξύ 18 και 35 ετών, οι οποίοι μέσω της τεχνολογίας προσδοκούν να έχουν ενεργό ρόλο στην προσπάθεια της καταπολέμησης της παραπληροφόρησης στις κοινότητές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το TechCamp Cyprus και για εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: https://www.techcamp.unic.ac.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,800FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending