fbpx

KES College: Έγινε η τελετή απονομής διπλωμάτων & tablet σε Υπηκόους Τρίτων Χωρών!

Το KES College ως ο Τελικός δικαιούχος του Προγράμματος «Δωρεάν Εκμάθηση Ελληνικής Γλώσσας σε Υπηκόους Τρίτων Χωρών – ΥΤΧ», μετά την επιτυχία που σημείωσε ο τετάρτος κύκλος μαθημάτων την περίοδο Σεπτέμβριος 2018 μέχρι Δεκέμβριος 2018 πραγματοποίησε τη Τρίτη 08 Ιανουαρίου 2019, Τελετή απονομής Πιστοποιητικών Παρακολούθησης στους ΥΤΧ που συμπλήρωσαν με επιτυχία τα μαθήματα της πιο πάνω περιόδου στο κολλέγιο.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Υπεύθυνος Ακαδημαϊκών Θεμάτων του KES College, κος Δημήτρης Εγγλεζάκης, η εκπαιδεύτρια του Προγράμματος, κα. Νικολέττα Γεωργίου, λειτουργοί του κολλεγίου και συγγενείς και φίλοι των ΥΤΧ που συμπλήρωσαν με επιτυχία τα μαθήματα.

Τα μαθήματα προσφέρθηκαν εντελώς δωρεάν στις εγκαταστάσεις του κολλεγίου στη Λευκωσία, δύο φορές την εβδομάδα όπου δόθηκε η ευκαιρία σε μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων από διαφορετικές χώρες να τα παρακολουθήσουν και να επωφεληθούν αυτής της μεγάλης ευκαιρίας που τους παρέχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του προγράμματος αυτού.

Σημαντικό να αναφερθεί ότι το KES College ως ο Τελικός δικαιούχος του εν λόγω Προγράμματος, συνεργάστηκε για την υλοποίηση του προγράμματος με το ερευνητικό κέντρο CARDET, την Innovade και εταίρους το Δήμο Αγίου Δομετίου, το Δήμο Αγίου Αθανασίου, το Δήμο Δερύνειας και το Δήμο Πάφου.

Το έργο, συγχρηματοδοτήθηκε κατά 90% από το Ταμείο Ασύλου και Μετανάστευσης της ΕΕ και κατά 10% από την Κυπριακή Δημοκρατία και τελούσε υπό τη διαχειριστική εποπτεία της Μονάδας Ευρωπαϊκών Ταμείων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending