fbpx

«Τι θα έκανες αν έβλεπες πρώην σου με το νέο αμόρε;» 5 Κύπριοι απαντούν!

Τι γίνεται όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν; Σίγουρα προσπαθούν να προχωρήσουν. Κάποιοι πιο γρήγορα από άλλους. Πώς πρέπει να αντιδράσει κάποιος όταν δει τον/ την πρώην με την καινούρια του σχέση;

Σίγουρα δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος. Υπάρχουν άτομα που θα ένιωθαν ζήλια, θυμό ή θλίψη. Αυτό εξαρτάται με τον τρόπο που τέλειωσε μια σχέση, ειδικά αν δεν ήταν δική σου επιλογή.

Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνοι που απλά δεν τους ενδιαφέρει. Ναι, καλά διάβασες υπάρχουν άτομα που μετά από ένα χωρισμό, έχουν προχωρήσει. Και δεν θα τους πείραζε (ή έτσι λένε) αν έβλεπαν τον/την πρώην τους με την καινούρια τους σχέση.

Κατά τη γνώμη μου, όσος καιρός και να έχει περάσει, θα μου ήταν δύσκολο να έβλεπα τον πρώην μου με κάποια άλλη. Ρωτήσαμε λοιπόν 5 Κύπριους & Κύπριες στο πιο πάνω σενάριο.

Δες τι μας απάντησαν (ανώνυμα):

1
Γυναίκα, 20 χρονών

  • «Θα ένιωθα περίεργα, αλλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δεν θα ένιωθα ούτε ζήλια, ούτε τίποτα. Γιατί απλά όταν πληγωθείς από ένα χωρισμό, «νεκρώνει» ένα κομμάτι του εαυτού σου! Και όπως μπορεί ο πρώην μου να ξαναφτιάξει τη ζωή του, έτσι και εγώ. Απλά είναι επιλογή μου αν θέλω η όχι.»

2
Γυναίκα, 21 χρονών

  • «Δεν θα ένιωθα τίποτα απολύτως. Ότι έχει τελειώσει δεν ξαναχτίζεται πια. Παρόλ’ αυτά, θα αντιδρούσα νευρικά, γιατί θα έρχονταν αναμνήσεις στο μυαλό μου που ζήσαμε μαζί και θα αναρωτιόμουν αν και εκείνος σκέφτεται το ίδιο! Θα ήταν μια πολύ άβολη στιγμή

3
Γυναίκα, 28 χρονών

  • «Καταρχάς, θα με πλημμύριζαν συναισθήματα θυμού και θλίψης. Λόγω των δικών μου συναισθημάτων, θα προσπαθούσα να αποφύγω την οπτική επαφή μαζί του, για να μη δει τη δική μου απογοήτευση. Εάν όμως δεν ήταν εφικτό να τον αποφύγω, τότε θα τον χαιρετούσα απλά και τυπικά και θα έφευγα.»

(Σε καταλαβαίνω φίλη μου!)

4
Γυναίκα, 21 χρονών

  • «Νομίζω, αν τον έβλεπα, θα άρχιζε το… γλέντι των εσωτερικών σκέψεων. Εκείνο το γλέντι που άλλα σκέφτεσαι, άλλα κάνεις κι άλλα εννοείς. Θα προσπαθούσα όμως να μην το δείξω και βάλω ένα λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπό μου, χωρίς ίχνος νευρικότητας

5
Άντρας, 20 χρονών

  • «Αν έβλεπα την πρώην μου με κάποιον άλλο, δεν θα με πείραζε καθόλου!!»     

(Θα ήθελα πολύ να μάθω πώς τα κατάφερες.)

Εσύ πώς θα αντιδρούσες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending