Πήγαινε στο σεμινάριο: Παγίδες κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων (Decision Traps)

decision traps

Το CIIM παρουσιάζει το σεμινάριο Παγίδες κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων (Decision Traps) το οποίο είναι δωρεάν για το κοινό. Για εγγραφή στο σεμινάριο πάτησε ΕΔΩ!


Πού;

Στο CIIM Λεμεσού – 3-5 Χαϊδαρίου, 3020, Λεμεσός

Πότε;

Στις 5 Ιουνίου 2019 στις 6-9 το απόγευμα


Οι αποφάσεις και επιλογές στη ζωή μας

Τις πλείστες φορές, είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στην προσωπική μας ζωή χρειάζεται να πάρουμε αποφάσεις ή να κάνουμε επιλογές. Τα αποτελέσματα των επιλογών ή των αποφάσεών μας είναι ορατά αφότου επιλέξουμε και κάποια είναι μη αναστρέψιμα.

Η διαδικασία της επιλογής συνήθως έχει παραπάνω από μία πρόταση καθώς και διάφορες εναλλακτικές. Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ώστε να πάρουμε τη σωστή απόφαση; Το να επιλέξεις μπορεί να είναι μία εύκολη, αλλά και μία πολύ δύσκολη διαδικασία.

Τι θα μάθουμε στο σεμινάριο;

Στο σεμινάριο θα μάθουμε πώς να παίρνουμε την πιο σωστή απόφαση, παρόλο που επηρεαζόμαστε από συναισθήματα, αντιλήψεις και ψυχολογικούς παράγοντες.

Το σεμινάριο θα καλύψουν δύο ακαδημαϊκοί: η Dr. Katarzyna Idzikowska και η Sabina Kołodziej από το Πανεπιστήμιο Kaminski της Πολωνίας, με μεγάλη διατριβή στη διαπραγμάτευση και στη μεθοδολογία σωστής λήψης αποφάσεων.

Στο σεμινάριο θα καλυφθούν τα εξής θέματα:

  • Εισαγωγή στη λήψη αποφάσεων
  • Ο ρόλος της προκατάληψης στη λήψη αποφάσεων
  • Πλαίσιο και αντιστροφή των επιλογών και προτιμήσεων
  • Βελτιώνοντας τη λήψη αποφάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις θέσεων πάτησε ΕΔΩ!


Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά χρειάζεται προκράτηση λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.