fbpx

DARE TO ELROW: Η ABSOLUT σε πάει Βαρκελώνη για το διάσημο ELROW Music Festival!

Η ABSOLUT δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να παρακολουθήσει από κοντά το διάσημο ELROW Music Festival στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, προσφέροντας ένα διπλό εισιτήριο μέσα από τον νέο διαγωνισμό στην ιστοσελίδα της. Το μοναδικό δημοφιλές φεστιβάλ που έχει κατακτήσει τις καρδιές των οπαδών της House και Techno μουσικής είναι γνωστό για τη φαντασμαγορική του διακόσμηση και το απίστευτο κέφι του.

Ο διαγωνισμός γίνεται στο πλαίσιο της ευρύτερης καμπάνιας του brand με τίτλο ABSOLUT DARE που προτρέπει τον κόσμο να τολμήσει να είναι o εαυτός του, να αγαπήσει τη διαφορετικότητά του, να αγαπήσει αυτόν που θέλει και να κυνηγήσει τα όνειρα του χωρίς ενδοιασμούς και φόβους.

Η ABSOLUT πιστεύει ότι καθένας από εμάς έχει την ικανότητα να συνεισφέρει για ένα καλύτερο αύριο και να έχει έναν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Καλύτερο αύριο σημαίνει έναν κόσμο όπου όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, απ’ όπου κι αν προέρχονται, όποιο φύλο κι αν έχουν. Ένα κόσμο που όλοι μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα χωρίς επικρίσεις.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ABSOLUT και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό. DARE to click 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending