fbpx

Πανεπιστήμιο Frederick: Άρχισαν οι εγγραφές για το νέο ακαδημαϊκό έτος!

Το Πανεπιστήμιο Frederick ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για το Χειμερινό Εξάμηνο 2020-2021 για νεοεισερχόμενους φοιτητές για όλα του τα προγράμματα σπουδών, συμβατικά και εξ αποστάσεως, προπτυχιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου. Δέχεται επίσης αιτήσεις για μετεγγραφή από φοιτητές αναγνωρισμένων πανεπιστημίων που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο Frederick.

Φοιτητές που ενδιαφέρονται για μετεγγραφή ή μεταφορά μαθημάτων από άλλο αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό ίδρυμα, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Συμβούλους του Γραφείου Εισδοχής του Πανεπιστημίου, οι οποίοι μπορούν να τους καθοδηγήσουν στη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν για να αναγνωριστούν μαθήματα που έχουν ολοκληρώσει σε άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Μετεγγραφόμενοι φοιτητές με υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση μπορούν να ενταχθούν σε πρόγραμμα υποτροφιών, ή να επωφεληθούν άλλης στήριξης βάσει των σχεδίων για οικονομική στήριξη και βοηθήματα, μετά από σχετική αίτηση στο Γραφείο Εισδοχής.

Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες που προέκυψαν λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων, το Γραφείο Εισδοχής προσφέρει τις υπηρεσίες του εξ αποστάσεως. Οι Σύμβουλοι του είναι διαθέσιμοι μέσω εξ αποστάσεως επικοινωνίας για να παρέχουν στους υποψήφιους φοιτητές πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών, τις προσφερόμενες υποτροφίες καθώς και τις προοπτικές εργοδότησης των αποφοίτων. Οι υποψήφιοι μπορούν να διευθετήσουν τηλεδιάσκεψη με Σύμβουλο του Γραφείου Εισδοχής, αλλά και ακαδημαϊκό προσωπικό από το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει για να συζητήσουν οτιδήποτε τους απασχολεί για τις σπουδές και τις επαγγελματικές προοπτικές τους.

Παράλληλα, το δωρεάν τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού e-mellon του Πανεπιστημίου, προσφέρεται διαδικτυακά με εξατομικευμένη καθοδήγηση Σύμβουλου Σπουδών, με στόχο να βοηθήσει τους υποψήφιους να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντα, την προσωπικότητα και τις αξίες τους, μέσω μιας πιο ολοκληρωμένης διερεύνησης της επαγγελματικής τους ταυτότητας, οδηγώντας τους έτσι στην ορθότερη επιλογή προγράμματος σπουδών.

Το Πανεπιστήμιο Frederick, σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, χρησιμοποιώντας τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία και εμπειρία που έχει στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία την εξ αποστάσεως διδασκαλία, παρέχοντας παράλληλα πολύπλευρη στήριξη στους φοιτητές του, ακολουθώντας πιστά τις κατευθυντήριες γραμμές του Φορέα Διασφάλισης της Ποιότητας στην Ανώτερη Εκπαίδευση και τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Από το Συμβουλευτικό Κέντρο, μέχρι το Αθλητικό Γραφείο, και από το Peer Tutoring μέχρι το Γραφείο Σταδιοδρομίας, όλες οι υπηρεσίες του Πανεπιστημίου είναι διαθέσιμες με εναλλακτικές μορφές επικοινωνίας και δημιουργικές λύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προγράμματα σπουδών, τα κριτήρια και τη διαδικασία εισδοχής και μετεγγραφής, καθώς και για υποβολή αιτήσεων ηλεκτρονικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εισδοχής, τηλεφωνικά στο +357 22 394394 (Λευκωσία), στο +357 25 730975 (Λεμεσό), στο +30 210 3311288 (Ελλάδα), ή στο email info@frederick.ac.cy.

Το Πανεπιστήμιο Frederick βρίσκεται ανάμεσα στα 21 Πανεπιστήμια στην Ευρώπη στα οποία έχει απονεμηθεί το E-xcellence Label for Associates in Quality από το European Association of Distance Teaching Universities – EADTU, που κατέχει ηγετική θέση στα ευρωπαϊκά δρώμενα που σχετίζονται με την εξ αποστάσεως, ανοιχτή και ευέλικτη εκπαίδευση.

Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο κατατάχτηκε πρώτο μεταξύ των ιδιωτικών Πανεπιστημίων στην Κύπρο στη γενική κατάταξη του παγκόσμιου συστήματος αξιολόγησης πανεπιστημίων U-Multirank. Το U-Multirank www.umultirank.org), το οποίο στηρίζεται και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είναι ένα από τα σημαντικότερα συστήματα αξιολόγησης και κατάταξης πανεπιστημίων παγκοσμίως.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending