fbpx

Πανεπιστήμιο Frederick: Διαδικτυακή πλατφόρμα για διατήρηση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας στο σπίτι!

Το Πανεπιστήμιο Frederick, ανταποκρινόμενο στις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, δημιούργησε πρόσφατα τη διαδικτυακή πλατφόρμα Wellbeing in Isolation, με στόχο να προσφέρει πολύπλευρη στήριξη στον καθένα, ώστε να ανταπεξέλθει στα νέα δεδομένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις με ψυχραιμία, θετικότητα και αισιοδοξία.

Η πλατφόρμα, η οποία είναι ανοιχτή στο κοινό, διαθέτει συμβουλευτικό και πληροφοριακό υλικό για τη διατήρηση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας κατά τη διάρκεια της απομόνωσης. Μέσα από την πλατφόρμα, το κοινό μπορεί να έχει πρόσβαση σε δωρεάν επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές διαδραστικές δραστηριότητες, όπως μαθήματα εκγύμνασης, σεμινάρια προσωπικής και ψυχολογικής ενδυνάμωσης, webinars και διαδικτυακές συναντήσεις με πλούσια θεματολογία, βίντεο και πληροφοριακό υλικό με καθημερινές συμβουλές για φροντίδα, υγεία και διατροφή, κ.ά.

Οι φοιτητές και απόφοιτοι του Πανεπιστημίου μπορούν να επωφεληθούν μέσω της πλατφόρμας και από τις υπηρεσίες του Γραφείου Σταδιοδρομίας, για την καλύτερη προετοιμασία τους για επιτυχή είσοδο στην αγορά εργασίας (διαδικτυακή συνάντηση με Σύμβουλο για τη δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος και cover letter, καθοδήγηση και προετοιμασία για συνέντευξη εργασίας, ενημέρωση για θέσεις εργασίας και ευκαιρίες για πρακτική άσκηση, κ.ά.).

Επιπρόσθετα, το κοινό μπορεί να βρει στην πλατφόρμα όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το Γραφείο Εισδοχής του Πανεπιστημίου. Οι Σύμβουλοί του είναι διαθέσιμοι μέσω εξ αποστάσεως επικοινωνίας για να παρέχουν στους υποψήφιους φοιτητές πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών, τις προσφερόμενες υποτροφίες καθώς και τις προοπτικές απασχόλησης των αποφοίτων. Παράλληλα, το δωρεάν τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού e-mellon του Πανεπιστημίου προσφέρεται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας, με στόχο να βοηθήσει τους υποψήφιους να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντα, την προσωπικότητα και τις αξίες τους, οδηγώντας τους έτσι στην ορθότερη επιλογή προγράμματος σπουδών.

Τέλος, στην πλατφόρμα φιλοξενούνται φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικά ή γραπτά αρχεία, ντοκουμέντα της νέας καθημερινότητας των μελών της κοινότητας του Πανεπιστημίου Frederick, αλλά και του κοινού γενικότερα. Το Πανεπιστήμιο καλεί λοιπόν το κοινό να αναρτά στην ενότητα Stay Connected της πλατφόρμας στιγμιότυπα από τη νέα τάξη πραγμάτων, καθώς επίσης και συμβουλές / μέτρα επιβίωσης από την απομόνωση. Σκοπός είναι όλοι να μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά μέσα από την ανάγνωση αυτής της συλλογικής νέας αφήγησης σκέψεων, συναισθημάτων, καταθέσεων και εξιστόρησης εμπειριών.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending