fbpx

Δες πώς να φλερτάρεις έξυπνα… στα social media! (Part 1)

Σκέφτηκες κι εσύ να φλερτάρεις κάποιον/α στα social media, τώρα που δεν βγαίνουμε έξω, αλλά δεν ήξερες τον τρόπο;

Εμείς, σου βρήκαμε 5 απλούς, αλλά πάνω απ’ όλα έξυπνους τρόπους με τους οποίους μπορείς να φλερτάρεις στα social media (και συγκεκριμένα στο Instagram) και να είσαι άκρως διακρητικός/ή (γιατί οκαυ δεν θα γίνουμε και ρεζίλι για ένα φλερτ).

Δες εδώ, λοιπόν, πώς θα φλερτάρεις έξυπνα στα social media!

1
Μην στέλνεις σε πολλούς/ές και όποιος/α «κάτσει»

ShopBack

Πρώτα απ΄ όλα για να κάνεις ένα πετυγχημένο και έξυπνο φλερτάρισμα πρέπει να βρεις το άτομο που σε ενδιαφέρει πραγματικά και να μην στέλνεις σε όποιον να ‘ναι!

Σίγουρα σου έχει τύχει να πάρεις ή να στείλεις το γνωστό «γεια σου κούκλα» ή ακόμα χειρότερα… «ιάσο γκόγκλα»! Μιλάμε για το σπάσιμο νεύρων… Απλά μην το κάνεις!

Τα άτομα που θέλουμε να φλερτάρουμε στα social συνήθως είναι γνωστά μας (εκτός και αν μιλάμε για το πιο πάνω) και δεν έχουμε το θάρρος να τους δείξουμε το ενδιαφέρον μας από κοντά. Όπως και να΄χει, όμως, το να εστιάσεις σε ένα και μόνο άτομο είναι απολύτως απαραίτητο, για να κάνεις το «σωστό παιχνίδι» και να μη χάσεις τον έλεγχο.

2
Φτιάξε ένα ελκυστικό προφίλ

JBKlutse

Κάνε το προφίλ σου, όσο πιο ελκυστικό γίνεται. Αυτό θα το πετύχεις με τη σωστή οργάνωση του λογαριασμού σου!

Γράψε στο bio σου κάποιες πληροφορίες για σένα, όπως για παράδειγμα πράγματα που σου αρέσουν – τα ενδιαφέροντα σου. Τώρα στο κομμάτι φωτογραφίες… Φρόντισε να έχεις φωτογραφίες που θα αναδεικνύουν τον εαυτό σου. Κι όταν λέμε να τον αναδεικνύουν, δεν εννοούμε να είναι υπερβολικά σέξι ή -ακόμη χειρότερα- πρόστυχες.

3
Κάνε έξυπνα likes

cbsnews.com

«Τώρα θα μου πεις τι σημαίνει έξυπνα likes;» Εννοείται πως αν θες να φλερτάρεις ένα άτομο στα social media, θα κάνεις like σε ό,τι ανεβάζει, αλλά τα likes σε καθημερινά post δεν λένε κάτι.

Αν θέλεις όντως να στείλεις το μήνυμα πως δεν σου είναι αδιάφορος/η, τότε θα ήταν καλή ιδέα να του/ης κάνεις like στο πρώτο post που είχε ανεβάσει στο Instagram (αν έχει πάρα πολλά posts και είναι δύσκολο, τότε βρες κάποιο άλλο – αρκετά παλιό)!

4
Reply στα stories

dlpng.com/dailydot.com/Milan Ilic Photographer/ Shutterstock

Αν είναι άτομο που ανεβάζει αρκετά συχνά ή καθημερινά stories, τότε απλά βρες την κατάλληλη ευκαιρία και «απάντησε» σε κάποιο από αυτά.

Με το να κάνεις react σε μια ιστορία, αντί να στείλεις μήνυμα στο άτομο που σε ενδιαφέρει, πρώτον του δείχνεις πως δίνεις σημασία σε αυτά που ανεβάζει και δεύτερον είναι πιο εύκολο να ανοίξεις μια συζήτηση μαζί του/της!

5
Κάνε υπομονή

Net10 Blog

Σίγουρα θα έχεις ακουστά την πάροιμια που λέει «όποιος βιάζεται σκοντάφτει»! Αν δεν θες, λοιπόν, να σκοντάψεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσπαθείς, τότε πάρε την κάτασταση χαλαρά!

Μην απαιτείς την καθημερινή συνομιλία και κυρίως μη βιαστείς να προτίνεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει να βγείτε. Αν θες τη γνώμη μου άσε να περάσει τουλάχιστον μια εβδομάδα – δέκα μέρες να δεις πώς θα πάει και αναλόγως πράττεις.

Αν τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο, τότε γιατί όχι να κάνεις το βήμα και να προτείνεις να βγείτε, αλλά είπαμε το κάθε πράγμα στην ώρα του!

Ακολούθησε τα tips μας και περιμένουμε να μας πεις αν «έπιασαν»!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending