fbpx

Σκέφτεσαι να πας σε adventure park με την παρέα σου; Η μπύρα ΑΛΦΑ φρόντισε για σένα!

Το πιο ωραίο πράγμα κάθε καλοκαίρι είναι όλες εκείνες οι στιγμές που περνάμε διασκεδάζοντας, συζητώντας, γελώντας μαζί με την παρέα μας! Πόσο μάλλον φέτος που στερηθήκαμε τους φίλους μας για τόσο καιρό, εξαιτίας της καραντίνας!

Κι επειδή ξέρουμε ότι όλες αυτές είναι στιγμές που θα θυμόμαστε μια ζωή, προσπαθούμε κάθε φορά να κάνουμε κάτι διαφορετικό! Μια τέλεια εμπειρία που πρέπει κάθε παρέα να ζήσει είναι μια μέρα σε adventure park ή αλλιώς… πάρκο περιπέτειας!

Σκέψου πόσο θα γελάσετε και πόσο διασκεδαστική θα είναι όλη η φάση εκεί με τους φίλους σου! Αυτό σκέφτηκε και η μπύρα ΑΛΦΑ και διοργάνωσε τον πιο cool διαγωνισμό για το καλοκαίρι! Λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό, μπορείς να κερδίσεις τα εντυπωσιακά δώρα που δίνει η μπύρα ΑΛΦΑ, ένα εκ των οποίων είναι μια μέρα σε Adventure Park με 10 φίλους/ες σου!

Μάθε περισσότερα πιο κάτω:

Τι περιλαμβάνει μια μέρα στο adventure park;

Αν νομίζεις πως στο Adventure Park μπορείς να κάνεις μόνο μια δραστηριότητα, τότε κάνεις λάθος! Οι επιλογές που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό μάζεψε την ενέργειά σου και ετοιμάσου για πολλή δράση!

Οι τυχεροί του διαγωνισμού που θα κερδίσουν δραστηριότητες σε πάρκο περιπέτειας για 10 άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν με την παρέα τους off road driving με buggy, τοξοβολία και φυσικά paintball! Πραγματικά τι άλλο θέλεις για να περάσεις τέλεια!

Πώς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό

Τα βήματα για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό είναι πολύ απλά! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις την ΑΛΦΑ μπύρα σου είτε από την υπεραγορά, είτε να την παραγγείλεις στο bar ή την ταβέρνα που θα επισκεφθείς και να βγάλεις φωτογραφία με τα άτομα που σου έλειψαν τόσο πολύ στη διάρκεια της καραντίνας.

Ακολούθως, πρέπει να την στείλεις σε προσωπικό μήνυμα στο Facebook ή στο Instagram της ALFA Beer Cyprus! Με αυτό τον πολύ απλό τρόπο μπαίνεις στην κλήρωση για ένα από τα 21 δώρα που θα σε κάνουν να περάσεις αξέχαστες στιγμές με τους φίλους σου!

Δες όλα τα δώρα που μπορείς να κερδίσεις

Ο διαγωνισμός, που θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2020, θα δώσει την ευκαιρία σε 21 νικητές – 7 κάθε μήνα – να κερδίσουν μοναδικά δώρα, που περιλαμβάνουν:
  • Διαμονή σε έπαυλη για 6 άτομα (3 νικητές)
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο για 4 άτομα (3 νικητές)
  • Δραστηριότητες σε πάρκο περιπέτειας για 10 άτομα (3 νικητές)
  • Family lunch για 10 άτομα (6 νικητές)
  • Night out για 10 άτομα (6 νικητές)

Επιτέλους… είμαστε ξανά μαζί με τα αγαπημένα μας άτομα!
Λάβε μέρος στον διαγωνισμό για να ζήσετε μαζί αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending