fbpx

Βρήκαμε τις πιο WOW φοιτητικές προσφορές για γρήγορο Internet, χωρίς δέσμευση συμβολαίου!

Μπορεί τώρα να είσαι αραχτός σε κάποια παραλία σερφάροντας στα social, αλλά πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά που ξεκινά προσεχώς!

Και η προετοιμασία για το πανεπιστήμιο δεν είναι μόνο νέα τσάντα και outfits, είναι και το να φροντίσεις να έχεις τα απαραίτητα στο φοιτητικό σου διαμέρισμα ή στο σπίτι σου! Και τι είναι πιο σημαντικό από το να έχεις γρήγορο Internet!

Πώς αλλιώς θα βλέπεις ταινίες και σειρές με την παρέα σου, πώς θα κάνεις upload Instagram stories και TikToks σε δευτερόλεπτα ή πώς δεν θα “κολλάει” η διαδικτυακή διάλεξη και το video call με τους συμφοιτητές σου για εργασία;

Γι’ αυτό, η Cablenet ετοίμασε τις πιο WOW φοιτητικές προσφορές με Internet Fiberpower 60Mbps, χωρίς οποιαδήποτε δέσμευση συμβολαίου!

Be Top με τις πιο WOW φοιτητικές προσφορές της Cablenet για να σερφάρεις χωρίς δέσμευση συμβολαίου:

1
Internet Fiberpower 60Mbps με ΜΟΝΟ €24.90/μήνα!

Θες μόνο Internet; Μπορείς να αποκτήσεις τώρα το Internet Fiberpower 60Mbps με μόνο €24.90 τον μήνα, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, και να ξεκινήσεις ξέγνοιαστα τη φοιτητική σου χρονιά! Βρες την προσφορά ΕΔΩ!

2
Internet Fiberpower 60Mbps με μόνο €19.90/μήνα με μεταφορά κινητής!

Αν θες να μεταφέρεις το κινητό σου σε ένα από τα προγράμματα κινητής της Cablenet, τότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή αφού θα πληρώνεις ακόμα λιγότερα κάθε μήνα για Internet στο σπίτι ή στο διαμέρισμά σου!

Με μεταφορά κινητής, μπορείς να απολαμβάνεις Internet Fiberpower 60Mbps με μόνο με €19.90 τον μήνα, χωρίς δέσμευση συμβολαίου! Και εννοείται ότι ο αριθμός του κινητού σου παραμένει ο ίδιος! Βρες την προσφορά ΕΔΩ!

3
Internet Fiberpower 60Mbps & Variety TV με μόνο €29.90/μήνα!

Αν είσαι ο τύπος που του αρέσει να χαλαρώνει στον καναπέ βλέποντας ταινίες και σειρές, μπορείς να συνδυάσεις Internet και τηλεόραση! Με την Cablenet μπορείς να έχεις Internet Fiberpower 60Mbps και Variety TV με μόνο 29.90 τον μήνα. Αν το συνδυάσεις με κινητή, τότε παίρνεις το πακέτο με μόνο 24.90 τον μήνα. Βρες τις προσφορές ΕΔΩ!

Και το πιο TOP απ’ όλα; Δεν χρειάζεσαι καν δέσμευση συμβολαίου!

Με αυτές τις WOW φοιτητικές προσφορές είσαι έτοιμος για μια συναρπαστική φοιτητική χρονιά, απολαμβάνοντας γρήγορο σερφάρισμα και ατέλειωτη επικοινωνία! Επίλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει και κάνε την παραγγελία σου ΕΔΩ!

Τι περιμένεις; Be Top με την Cablenet για τα πιο ξέγνοιαστα φοιτητικά χρόνια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending