fbpx

Θες καριέρα στον τομέα της Πληροφορικής; Δες γιατί να αποκτήσεις τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις Microsoft Azure!

Θες να εκτοξεύσεις την καριέρα σου στον τομέα της Πληροφορικής και να έχεις υψηλές απολαβές; Με τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις Microsoft Azure μπορείς να το πετύχεις!

Η New Horizons Κύπρου, αναγνωρισμένος εταίρος εκπαίδευσης Microsoft (official Microsoft Learning Partner), σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τις 3 δημοφιλείς πιστοποιήσεις: Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900), Microsoft Azure Administrator (ΑΖ-104) και Microsoft Azure Security Technologies (AZ-500).

Οι πιστοποιήσεις Microsoft Azure είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και θα σου επιτρέψουν να βρεις δουλειά στον τομέα της Πληροφορικής, ανεξαρτήτως του κλάδου που δραστηριοποιείται ένας οργανισμός. Η μεγάλη ζήτηση για πιστοποιημένους επαγγελματίες Microsoft εγγυάται και υψηλότερους μισθούς.

Αν ψάχνεις για εργασία αυτή την περίοδο, αν θες να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή αν θες να αλλάξεις καριέρα, αυτό είναι το ιδανικό βήμα για μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο της Πληροφορικής. Η νέα σειρά μαθημάτων ξεκινά Φεβρουάριο-Μάρτιο του 2021.

Θες να αποκτήσεις τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις Microsoft Azure ή να μάθεις περισσότερες πληροφορίες;



1
Οι πιστοποιήσεις Microsoft Azure

Το Cloud έχει γίνει πιο σημαντικό από ποτέ στον επιχειρηματικό κόσμο, και σύμφωνα με την IDC τα επόμενα χρόνια ένα μεγάλο ποσοστό των θέσεων εργασίας στον κλάδο της Πληροφορικής, θα σχετίζονται με το cloud. Οι εταιρείες αναζητούν συνεχώς άτομα με τις σωστές δεξιότητες σ’ αυτό τον τομέα για να τα εργοδοτήσουν, και η απόκτηση των πιστοποιήσεων Microsoft Azure θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις αλλά και να αναπτύξεις την καριέρα σου στον κλάδο της Πληροφορικής.

Η πιστοποίηση Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900) δεν απαιτεί προηγούμενη εμπειρία ή σπουδή και είναι κατάλληλη για άτομα που:

  • Τους ενδιαφέρει η τεχνολογία και θέλουν να κάνουν καριέρα στον τομέα της Πληροφορικής.
  • Είχαν λίγη ή και καθόλου επαφή με την πλατφόρμα Microsoft Azure.
  • Θέλουν να μάθουν περισσότερα για τις δυνατότητες της πλατφόρμας Microsoft Azure.
  • Θέλουν να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία με την πλατφόρμα Microsoft Azure.

Οι πιστοποιήσεις Microsoft Azure Administrator και Microsoft Azure Security Technologies απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες του κλάδου της Πληροφορικής που έχουν ήδη κάποια εμπειρία με το Microsoft Azure και θέλουν να εξειδικευτούν στη διαχείριση και ασφάλειά του.

2
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των πιστοποιήσεων Microsoft Azure

  • Σου δίνει την ευκαιρία να εκτοξεύσεις την καριέρα σου και να αποκτήσεις ευκαιρίες εξέλιξης στον κλάδο της Πληροφορικής.
  • Σου δίνει ευελιξία σταδιοδρομίας αφού υπάρχουν αμέτρητες επιλογές εξειδίκευσης.
  • Υψηλότεροι μισθοί αφού η υψηλή ζήτηση για πιστοποιημένους επαγγελματίες σε Microsoft Azure εγγυάται καλύτερα πακέτα αποζημιώσεων.
  • Συνεχόμενη εξέλιξη σταδιοδρομίας και διαρκώς αυξανόμενες μελλοντικές ευκαιρίες.
  • Θα εξελιχθείς σε απαραίτητο στέλεχος για έναν οργανισμό.
  • Θα έχεις στήριξη από εξαιρετικά καταρτισμένους επαγγελματίες και πιστοποιημένους εκπαιδευτές (Microsoft Certified Trainer)

3
Πού μπορείς να εργαστείς σαν πιστοποιημένος επαγγελματίας Microsoft

  • Μηχανικός Πληροφοριακών συστημάτων (Systems Engineer)
  • Διαχειριστής Πληροφοριακών συστημάτων (Systems Administrator)
  • Λειτουργός Πληροφορικής/Υποστήριξης (IT Officer/ΙΤ Support)
  • Μηχανικός Πωλήσεων (Sales Engineer)
  • Οποιοδήποτε ρόλο απαιτεί γνώσεις της πλατφόρμας Microsoft Azure σε ιδιωτική εταιρεία ή κρατικό οργανισμό.

4
Πώς προσφέρονται τα μαθήματα

  • Παρακολούθηση μαθημάτων στην τάξη.
  • Παρακολούθηση μαθημάτων εξ’ αποστάσεως.
  • Πρακτική εξάσκηση με εικονικά εργαστήρια (Virtual Labs)

Η New Horizons Κύπρου είναι ένας από τους πιο εξειδικευμένους φορείς εκπαίδευσης για τον κλάδο της Πληροφορικής στην Κύπρο. Με τις μεθόδους διδασκαλίας που εφαρμόζει η New Horizons Κύπρου, ξεπερνάς οποιεσδήποτε δυσκολίες παρουσιάζονται λόγω της κατάστασης με την πανδημία.

5
Πότε γίνονται οι εξετάσεις των μαθημάτων

Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, μπορείς να καθορίσεις εσύ την ημερομηνία της εξέτασής σου! Με αυτό το τρόπο οι σπουδές σου προσαρμόζονται στο πρόγραμμα σου και όχι εσύ στις απαιτήσεις των σπουδών σου.

6
Σε ποια γλώσσα προσφέρονται τα μαθήματα;

Η διδασκαλία του μαθήματος, το υλικό και οι εξετάσεις προσφέρονται στην Αγγλική γλώσσα. Και για όσους δεν γνωρίζουν καλά την Αγγλική γλώσσα, υπάρχει η απαιτούμενη στήριξη από το εκπαιδευτικό προσωπικό!

7
Πότε μπορείς να κάνεις εγγραφή;

Αμέσως τώρα! H νέα σειρά μαθημάτων ξεκινά Φεβρουάριο-Μάρτιο του 2021 και εγγραφές γίνονται μέχρι 19/3. Τα μαθήματα γίνονται online και παρέχονται ευκολίες πληρωμής. Κάνε αίτηση και γίνε κι εσύ πιστοποιημένος επαγγελματίας Microsoft Azure!


Θες να αποκτήσεις τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις Microsoft Azure ή να μάθεις περισσότερες πληροφορίες; Συμπλήρωσε την πιο πάνω φόρμα και υπεύθυνος της New Horizons θα επικοινωνήσει μαζί σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,100FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending