fbpx

5 πράγματα για να απογειώσεις τις βραδιές ποδοσφαίρου με φίλους στο σπίτι!

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα. Κάποιοι από εμάς το αγαπούν υπερβολικά, άλλοι απλά το βρίσκουν σαν καλό τρόπο να γεμίζουν τις ώρες τους και είναι και αυτοί που το θεωρούν σαν “22 πελλοί βουρούν τη μάππα που πίσω”!

Λόγω της πανδημίας, οι οπαδοί σε όλο τον κόσμο αναγκάστηκαν να απολαμβάνουν το θέαμα από την TV τους. Πλέον, μάθαμε πώς να κάνουμε αυτή την εμπειρία όσο το δυνατό καλύτερη… ακόμα και στο σπίτι!

Παράγγειλε και εσύ την αγαπημένη σου Domino’s Pizza και κάνε τις βραδιές ποδοσφαίρου ακόμη καλύτερες!

Δες πιο κάτω 5 βασικά πράγματα που χρειάζεσαι για να απολαύσεις ποδόσφαιρο στο σπίτι:

1
Καλή παρέα

Freepik.com/gpointstudio

Το πρώτο και -ίσως σημαντικότερο- πράγμα που θα συμβάλει στην απόλυτη ποδοσφαιρική τηλεοπτική σου εμπειρία είναι οι παρέες σου… όσους επιτρέπουν τα μέτρα βέβαια!

Όμως, για να αποφύγεις διαπληκτισμούς, αντιπαραθέσεις και “ξύλο” καλύτερα προτίμησε να δεις μάππα με τζιεινούς που υποστηρίζουν την ίδια ομάδα με ‘σένα!

Η συμβολή των φίλων σου είναι απαραίτητη και κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα για να χαρείτε (ή να κλάψετε) παρέα, αναλόγως του αποτελέσματος.

2
Τσιμπήματα

Freepik.com/wayhomestudio

Εν γίνεται 90 λεπτά (extra οι καθυστερήσεις) να θωρείς μάππα τζιαι να μεν τσιμπήσεις κάτι!

Βάλε ένα μπολ με σιταροπούλλα, ένα με τσιπς, ένα με κούννες και ένα platter με λλία τσιμπήματα ξέρεις, αλλαντικά, τυρούι, χαλλούμι, σκορδόψωμο κλπ, έτσι για να υπάρχει ποικιλία.

Φυσικά σε περίπτωση που θέλεις το απόλυτο football game night, πάρε τηλέφωνο ή παράγγειλε online από την Domino’s Pizza για να σου φέρει με delivery την αγαπημένη σου πίτσα. Γιατί κακά τα ψέματα, η μάππα θέλει πίτσα τζιαι μπιρούα!

3
Μπίρα

Freepik.com/gpointstudio

Τζιαι μιας τζιαι εμιλήσαμε για μπίρα… Εν γεγονός ότι εν γίνεται να βλέπεις ποδόσφαιρο με την πίτσα σου, την παρέα σου τζιαι να λείπει το αγαπημένο σου ποτό.

Είναι απαραίτητο το ψυγείο να είναι κατάλληλα εφοδιασμένο, ειδικά η κατάψυξη… για να εν οι μπίρες σου τσακρίν!

Εν καλά βέβαια να μεν το παρακάμεις με τες μπίρες για να καταφέρεις να δεις ολόκληρο το match τζιαι να μεν είσαι πίττα στα μισά.

4
Καλή σύνδεση καναλιού

Freepik.com/h9images

Εν μεγάλο πρόβλημα να κάτσεις να δεις μάππα τζιαι να μαγκώνει το κανάλι ή να μεν δείχνει καθόλου. Αν σου έτυχε, σίουρα καταλαβαίνεις πόσο “σου γυρίζει”.

Φρόντισε πριν τον αγώνα να βεβαιωθείς ότι δουλέφκει κανονικά για να μεν καταλήξεις με το ραδιούι!

5
Μεγάλη τηλεόραση

Freepik.com/miguelmolinares

Ακόμα ένα σημαντικό πράμα για να απογειώσεις την τηλεοπτική ποδοσφαιρική εμπειρία στο σπίτι… είναι το μέγεθος της τηλεόρασης.

Όσο μεγαλύτερη (η τηλεόραση), τόσο το καλύτερο για να απολαύσεις μάππα! Τούτο φυσικά θα μου πεις ισχύει τζιαι για την πίτσα, τζιαι έσσιεις απόλυτο δίκαιο!

Βέβαια, τζιαι φραπέ να μεν κάμνει η τηλεόραση σου, η δουλειά σου πάλε θα γίνει, αλλά όχι με το μέγιστο αποτέλεσμα!

Γράψε μας σε σχόλιο τι απολαμβάνεις εσύ περισσότερο, βλέποντας ποδόσφαιρο στο σπίτι και διάλεξε τι θα παραγγείλεις από Domino’s Pizza!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending