fbpx

Τα έμαθες; Το “Home Alone” επιστρέφει με νέα ταινία & το σπίτι του Kevin είναι αγνώριστο!

Μιας και μπαίνουμε σιγά-σιγά στο mood #Christmas2021, καιρός είναι να ξεκινήσουμε να θυμόμαστε και όλες τις «παλιές καλές συνήθειες», συμπεριλαμβανομένου και του… Home Alone! Έλα τώρα, ποιος είδε την ταινία και δεν τη λάτρεψε;!

Για καλή μας τύχη, τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα είναι ίδια με παλιά, αφού η ταίνια «Μόνος στο σπίτι» επιστρέφει… με νέο όνομα και νέους ηθοποιούς! Ναι, καλά διάβασες! Η νέα ταινία “Home Sweet Home Alone” κάνει πρεμιέρα σύντομα και η ανυπομονησία έχει φτάσει στο κόκκινο!

Όσον αφορά το πρώτο “Home Alone” (1990), παρόλο που αρκετοί πιστεύουν ότι η ταινία γυρίστηκε εξ ολοκλήρου μέσα στο γνωστό αυτό σπίτι, η αλήθεια είναι ότι μόνο συγκεκριμένες σκηνές βιντεοσκοπήθηκαν εκεί, με τις υπόλοιπες να γυρίζονται σε στούντιο.

Όσον αφορά το σπίτι στην «πραγματική ζωή», τα τελευταία χρόνια έχει ανακαινιστεί εσωτερικά και έγινε… αγνώριστο!

Δες πώς έχει γίνει το σπίτι του Kevin και μάθε πότε θα προβληθεί η νέα ταινία (trailer)!

1
Το υπνοδωμάτιο

Όπως ήδη αντιλήφθηκες οι αλλαγές στο υπνοδωμάτιο των γονιών του Κέβιν είναι τεράστιες! Το χαώδες δωμάτιο έχει πλέον μετατραπεί σε έναν πολύ μινιμαλίστικ χώρο, σε λευκές αποχρώσεις (χωρίς το τζάκι πλέον) και δεν θυμίζει σε τίποτα το σκηνικό της ταινίας!

Το μόνο που -ίσως- να συνδέει τον χώρο με το Home Alone είναι το χαρακτηριστικό κρεβάτι με τους 4 στύλους. 

2
Η τραπεζαρία

Ο συγκεκριμένος χώρος έχει σήμερα γίνει αγνώριστος, αφού μετά την ανακαίνιση προστέθηκε ένα επιπλέον παράθυρο και η χαρακτηριστική σκάλα που οδηγούσε στον πάνω όροφο… εξαφανίστηκε!

Επιπλέον, το δάπεδο με τα πλακάκια έχει αντικατασταθεί με παρκέ και στη θέση του τεράστιου τραπεζιού της ταινίας υπάρχει πλέον ένα πολύ μικρότερο έπιπλο. Αν προσέξεις τη δεύτερη εικόνα, θα δεις και την προσθήκη αρκετών φυτών εσωτερικού χώρου, κάτι το οποίο δεν είχαμε δει στην ταινία. 

3
Το γραφείο

Οι ομοιότητες σχεδόν μηδενικές, αφού και αυτός ο χώρος δεν μοιάζει καθόλου με αυτόν που είδαμε στην ταινία. Κυριαρχούν ξανά οι λευκοί χρωματισμοί, ενώ το επιβλητικό πιάνο παραμένει και κλέβει τις εντυπώσεις!

4
Οι σκάλες

Σήμα κατατεθέν του “Home Alone”! Οι περίφημες αυτές σκάλες έχουν μείνει σχεδόν οι ίδιες, με τους ιδιοκτήτες να αλλάζουν μόνο το χαλί, αλλά να κρατούν τα ίδια λευκά/καφέ κάγκελα! Στο βάθος μπορεί να διακριθεί και το λευκό παράθυρο, το οποίο έχει μείνει το ίδιο! 

5
Η κουζίνα

Βλέποντας την πρώτη εικόνα από την αρχική ταινία, σίγουρα σου ήρθε στον νου το χάος που επικρατούσε εκεί! Ευτυχώς (ή δυστυχώς) η εικόνα της έχει πλέον αλλάξει ριζικά και δεν θυμίζει καθόλου την κουζίνα που βλέπουμε τόσα χρόνια στις επαναλήψεις της ταινίας! (Μεταξύ μας δεν έχει και πολύ χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, έτσι;!)

Πληροφοριακά, το 2012 ο John και η Cynthia Abendshien, οι οποίοι ήταν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου όταν χρησιμοποιήθηκε στην ταινία, το πούλησαν για το -όχι και τόσο μικρό- ποσό των… 1,585 εκατομμυρίων δολαρίων! 

6
Η νέα ταινία

home-sweet-home-alone
Disney+

Η must-see ταινία των Χριστουγέννων επιστρέφει με νέο όνομα, “Home Sweet Home Alone” και αποτελεί ένα reboot της Disney για τη θρυλική ταινία “Home Alone”. Η πλοκή παρόλο που είναι παρόμοια μ’ αυτήν της πρωτότυπης ταινίας, αποτελεί μια πιο σύγχρονη εκδοχή της. 

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο μικρός Άρτσι Γέιτς, ο οποίος -ξανά- κατά λάθος μένει… μόνος στο σπίτι κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορτών, ενώ η -όχι και τόσο- μικρή οικογένειά του έφυγε για διακοπές στην Ιαπωνία!

home-sweet-home-alone-logo
cuopm.com

Η συνέχεια γνωστή, αφού το πολυτελές σπίτι του Max (Κέβιν στην παλιά ταινία) βάζουν στο μάτι ένα παντρεμένο ζευγάρι, οι οποίοι και προσπαθούν να κλέψουν ένα πολύτιμο κειμήλιο. Η ταινία υπόσχεται αρκετά ευτράπελα, παγίδες και φυσικά πολύ γέλιο.

Το “Home Sweet Home Alone”, με πρωταγωνιστή τον Archie Yates κυκλοφορεί από τις 12 Νοεμβρίου αποκλειστικά στην πλατφόρμα Disney+.

7
Το trailer της νέας ταινίας!

Πώς σου φαίνεται το σπίτι του Κέβιν μετά από 31 χρόνια; Ανυπομονείς κι εσύ για τη νέα ταινία “Home Alone”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending