fbpx

Νοσηλευτές ΜΕΘ στην Ελλάδα χορεύουν χριστουγεννιάτικο τραγούδι και γίνονται viral! (video)

Είναι γνωστό πως οι νοσηλευτές στις ΜΕΘ των νοσοκομείων δίνουν καθημερινή μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τους ασθενείς και να τους στηρίξουν!

Ωστόσο, δεν θα ήταν δυνατόν, τώρα που μπαίνουμε όλοι σε χριστουγεννιάτικο mood να μην μπουν και αυτοί, στέλνοντας έτσι ακόμη πιο αισιόδοξα μηνύματα και χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα και αγάπη, στα άτομα που νοσηλεύονται!

Στην Ελλάδα, λοιπόν, και συγκεκριμένα σε νοσηλευτήριο του Ιονίου, οι νοσηλευτές επέλεξαν μετά τη λήξη της βάρδιας τους να γιορτάσουν την έναρξη της εορταστικής περιόδου κι έτσι δημιούργησαν ένα χορευτικό για να ευχηθούν καλά Χριστούγεννα στους ασθενείς, αλλά και τους φίλους τους, μιας και κοινοποίησαν το στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Δες πιο κάτω τη viral δημοσίευση:

Στην ανάρτησή τους, οι νοσηλευτές, έγραψαν χαρακτηριστικά: «Μετά από αμέτρητες βάρδιες και κούραση! Με πολύ πολύ πολύ αγάπη από εμάς για εσάς Χριστούγεννα με υγεία σε όλους!!!!!!!»

Αξίζει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια, στα άτομα που έκαναν αυτό το βίντεο και ελπίζουμε να δούμε και στην Κύπρο, παρόμοιες ενέργειες που δίνουν δύναμη στους ασθενείς που βρίσκονται αυτές τις γιορτινές μέρες… μόνοι στα νοσηλευτήρια!

Γράψε μας στα σχόλια πώς σου φάνηκε το viral video!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending