fbpx

Η Minnie Mouse αλλάζει outfit και «σπάει» επιτέλους τα στερεότυπα της Disney!

Ναι ναι καλά διάβασες! Όσο κι αν έχεις συνηθίσει αυτό το κόκκι-κόκκινο το φόρεμα, με τις πουά λεπτομέρειες της Minnie θα πρέπει να το ξεχάσεις (τουλάχιστον προς το παρόν)!

Η Stella McCartney αποφάσισε ένεκα των 30 χρόνων λειτουργίας της Disneyland να ντύσει το πιο viral ποντίκι με νέα ρούχα!

Η παντοτινή αγάπη του Mickey Mouse, λοιπόν, έκανε μια μεταμορφωτική αλλαγή στη γκαρνταρόμπα της και πλέον στα συνολάκια της πέραν από φούστες και φορέματα συμπεριλαμβάνονται και… παντελόνια. Γεγονός που απασχόλησε έντονα τους fan της χαριτωμένης ηρωίδας στο Twitter.

Δες το καινούριο outfit της Minnie πιο κάτω:

Η Minnie Mouse έκανε το ντεμπούτο της το 1928, φορώντας το κλασικό κόκκινο πουά φορεματάκι με τις κίτρινες γόβες, έναν κόκκινο φιόγκο και τα λευκά γάντια που όλοι θυμόμαστε.

Ωστόσο, σχεδόν ένα αιώνα μετά η σχεδιάστρια μόδας, Stella McCartney, ανανεώνει την εμφάνιση της αγαπημένης μας ηρωίδας με ένα μοντέρνο και φυσικά σύγχρονο outfit!

Όπως δήλωσε η ταλαντούχα σχεδιάστρια: «Ήθελα η Minnie να φορέσει το πρώτο της παντελόνι στην Disneyland του Παρισιού, γι’ αυτό σχεδίασα ένα από τα εμβληματικά κοστούμια μου – ένα μπλε πουά σμόκιν», ενώ συμπλήρωσε πως μ’ αυτή την κίνηση κάνει τη Minnie Mouse σύμβολο προόδου και ενδυνάμωσης για μια «νέα γενιά»!

Βέβαια το makeover της Minnie έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media, διχάζοντας τους χρήστες. Από κάποιους απέσπασε θετικές εντυπώσεις, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που η αλλαγή τους ήρθε πολύ απότομη και αναρωτιούνται για ποιον λόγο έγινε αυτή η μεταμόρφωση…

Εμείς πάντως βρίσκουμε το νέο outfit εξαιρετικό, μιας και πλέον βρισκόμαστε στο 2022 και όπως κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να φοράει ό,τι θέλει, έτσι πρέπει να σταματήσουν να προωθούνται κάποια στερεότυπα (όπως ότι η γυναίκα πρέπει να φοράει πάντα φούστα/φόρεμα) μέσα απ’ τα κινούμενα σχέδια!

Εσένα πώς σου φαίνεται η αλλαγή της Minnie;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending