fbpx

The Block: Το ανανεωμένο εστιατόριο του UNIC έγινε το γραφείο της ομάδας μας για μια μέρα!

Αν βαρέθηκες να δουλεύεις ή να διαβάζεις κάθε μέρα στο γραφείο σου, τότε μια αλλαγή παραστάσεων σίγουρα θα σε βοηθήσει.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και η ομάδα μας αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή από την καθημερινότητα, έτσι ώστε να πάρουμε έμπνευση και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας με όρεξη για δουλειά!

Το “office for the day” μας ήταν το “The Block Restaurant”, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ένας υπέροχος φοιτητικός και μοντέρνος χώρος, όπου πήγαμε με τα laptops μας για να εργαστούμε και… όχι μόνο.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες πιο κάτω, εκεί ήπιαμε τον καφέ μας ή φρέσκο χυμό (για τους non-coffee lovers), φάγαμε λαχταριστά και υγιεινά snacks και φυσικά, επειδή ξέρεις πόσο λατρεύουμε τα lunch breaks στο StudentLife, απολαύσαμε νοστιμότατο και φρέσκο μεσημεριανό… που σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα το κλασσικό φαγητό πανεπιστημίου!

Δες πιο κάτω πώς ήταν η εμπειρία μας στο “The Block” και γιατί αξίζει να το επισκεφθείς κι εσύ:

Πώς μας φάνηκε ο χώρος;

Φτάνοντας εκεί στις 8 το πρωί (το “The Block” ανοίγει στις 7:30), έπρεπε να αποφασίσουμε αν θα κάτσουμε μέσα ή έξω στα τραπεζάκια με τους καναπέδες που είναι ό,τι πρέπει για να απολαύσεις καφέ παρέα με τους συμφοιτητές σου.

Τελικά εμείς επιλέξαμε τον εσωτερικό χώρο (για να είμαστε και πιο κοντά στο bar). Έτσι, κάτσαμε με τα laptops μας στην πιο όμορφη και ήσυχη γωνιά για να συγκεντρωθούμε. Λατρέψαμε τη μοντέρνα διακόσμηση και τα πράσινα αναρριχητικά φυτά (ό,τι πρέπει για τα stories μας στο Instagram) που μας έβαλαν αμέσως στο mood για να αρχίσουμε δουλειά.

Ως γνωστόν όμως… «Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει», άρα όπως καταλαβαίνεις οι «επισκέψεις» μας στο bar ήταν πολλές καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας!

Οι επιλογές είναι αμέτρητες!

Ανάμεσα στις πολλές επιλογές που είχαμε για πρωινό, λοιπόν, πήραμε τα αγαπημένα μας ροφήματα: freddo espresso (από τον εκλεκτό Kawa Coffee), hot chocolate – bueno και φρέσκο χυμό πορτοκάλι. Τα συνοδεύσαμε με υπέροχα wraps, homemade cookie, smoked salmon bagel και banana and dry fruit oat meal breakfast pot!

Στο “The Block” μπορείς να βρεις ό,τι τραβά η όρεξή σου, από snacks, όπως: αλμυρά, πίτσες ή αν προτιμάς ένα πιο χορταστικό – quick meal, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε προπαρασκευασμένες σαλάτες, wraps, burgers και σάντουιτς. Όλα αυτά μπορείς να τα πάρεις μαζί σου και στο σπίτι.

Αν πάλι τελείωσες το μάθημα και θα πας gym, πέρνα πρώτα από το “The Block” για να «χτυπήσεις» μια από τις πιο healthy επιλογές, όπως: energy bars και yogurt pots που θα σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι!

Ακόμη κι αν ακολουθείς ένα συγκεκριμένο είδος διατροφής, π.χ vegan ή την KETO, έχεις πολλές και -κυρίως- νόστιμες επιλογές, όπως το KETO breakfast.

Εμείς πάντως δεν μείναμε χωρίς γλυκό! Έτσι για “brunch” επιλέξαμε τα είδη ζαχαροπλαστείου. Συγκεκριμένα η Στέφανη και ο Κωνσταντίνος προτίμησαν τα λαχταριστά brownies με τυρί, ενώ ο Αντρέας δοκίμασε την τάρτα Ganash and pistachio!

Ξετρελαθήκαμε με το lunch menu!

Το μεσημεριανό σερβίρεται από τις 12:00 μέχρι τις 15:30 και οι επιλογές του self-service lunch buffet σίγουρα θα σε καταπλήξουν, όπως κι εμάς!

Ο Αντρέας επέλεξε να φάει φρέσκια τσιπούρα στη σχάρα με την αγαπημένη του σαλάτα από το πλούσιο salad bar, ο Κωνσταντίνος προτίμησε την τεράστια, χορταστική μπριζόλα με τηγανιτές πατάτες, ενώ η Στέφανη που είναι «μακαρονάς» επέλεξε την chicken carbonara.

Ό,τι προτίμηση κι αν έχεις στο φαγητό (vegan, θαλασσινά, μακαρονάδες, κρέας, όσπρια, healthy, σαλάτες, κλπ) το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φας καλά!

Μπορείς να μπαίνεις στο Facebook page του “The Block Restaurant” και να βλέπεις καθημερινά το μενού της ημέρας που περιλαμβάνει πάντα ολόφρεσκα, μαγειρευτά φαγητά, φτιαγμένα με προσοχή και αγάπη από τον chef!

Γιατί αξίζει να γίνει και το δικό σου στέκι;

Όπως καταλαβαίνεις η ημέρα μας στην καφετέρια – εστιατόριο του UNIC πέρασε πολύ ευχάριστα και δημιουργικά!

Είμαστε σίγουροι πως θα γίνει και το δικό σου αγαπημένο στέκι, τόσο τις ημέρες που χρειάζεσαι έναν χώρο για να διαβάζεις με τις ώρες, όσο και τις μέρες που θες να τα πεις χαλαρά με τους συμφοιτητές σου.

Το “The Block” είναι ανοιχτό για όλους και έχει βολικό ωράριο λειτουργίας, μιας και ανοίγει από νωρίς το πρωί – πριν καν αρχίσει το πρώτο σου μάθημα, έτσι για να προλάβεις να πιεις τον πρωινό καφέ με την ησυχία σου!

Εμείς ασφαλώς και θα επιλέξουμε ξανά και ξανά το “The Block” για να γίνει το “office for the day” μας κάθε φορά που νιώθουμε ότι θέλουμε να ξεσκάσουμε από τη ρουτίνα του γραφείου.

Βρες το και στο Foody!

Το καλύτερο σου το αφήσαμε ως έκπληξη για το τέλος. Ακόμη κι αν δεν προλαβαίνεις να περάσεις εσύ από το “The Block”… έρχεται αυτό και σε βρίσκει!

Καθημερινά (εκτός ΣΚ), από τις 8:00 μέχρι τις 18:30 μπορείς να βρεις και να παραγγείλεις τους αγαπημένους σου καφέδες (Kawa Coffee) και άλλα ροφήματα, σάντουιτς, homemade γλυκά, σνακ, energy bars, yoghurt pots και σαλάτες, μέσω του Foody!


Διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Μακεδονιτίσσης 46, Λευκωσία, Κύπρος
Μέρες και Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 07:30 – 19:30
στο Facebook page του “The Block Restaurant”
Τηλ: 22 841597

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending