fbpx

X-Factor: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια που πήρε τις 150.000 ευρώ & κάνει χαμό στο TikTok!

Την Κυριακή, 10 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του ελληνικού “X-Factor” μ’ ένα φαντασμαγορικό show και special guest τον Κωνσταντίνο Αργυρό που ξεσήκωσε κοινό και τηλεθεατές!

Στο τέλος της βραδιάς και μετά από αρκετές ώρες άγχους ανακοινώθηκε η μεγάλη νικήτρια, η οποία διαγωνιζόταν στην ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Λαζαρίδου, που πλέον αποτελεί την πρώτη γυναίκα που κερδίζει το ελληνικό “X-Factor”!

Δες πιο κάτω ποια είναι η Κατερίνα Λαζαρίδου που κέρδισε το “X-Factor”:

Η Κατερίνα Λαζαρίδου, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία.

Η αγάπη της για τη μουσική την οδήγησε στο να διασκευάζει αγαπημένα της τραγούδια, τα οποία ανέβαζε αρχικά στο Instagram και πλέον και στο TikTok, όπου μετράει χιλιάδες προβολές και followers!

@isyourgirlkat

Εσύ ξέρεις ποιο τραγούδι είναι αυτό;?

♬ original sound – Katerina

Η Κατερίνα πριν από τη συμμετοχή της στο “X-Factor” είχε λάβει μέρος στο “The Voice” του 2016-2017.

Πέρασε από τις auditions, κάνοντας και τους 4 κριτές να γυρίσουν, όμως, η ίδια επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά και μαζί του έφτασε ως τα “Battles”, όπου και αποχώρησε.

Όπως δήλωσε η ίδια, έκανε πολύ λίγα μαθήματα φωνητικής κι αυτά όταν πήγε στο “The Voice” και γνώρισε έναν καθηγητή. Προς το παρόν, δεν έχει βρει ποιο στυλ μουσικής της ταιριάζει καλύτερα, όμως, λατρεύει να ερμηνεύει ξένα κομμάτια.

@isyourgirlkat

Εγώ: δε θα κολλήσω με αυτό το τραγούδι. Δε θα κολλήσω με αυτό το τραγούδι. ΔΕ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. Επίσης εγώ: ???? #fy #fyp #kat

♬ original sound – Katerina

Αν και στο “The Voice” δεν κατάφερε να προχωρήσει αρκετά, μερικά χρόνια μετά αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της για τη μουσική (ξανά) κι έτσι δήλωσε συμμετοχή στο “X-Factor”.

Με τη φωνή και τις ξεχωριστές της ερμηνείες κατάφερε να ξεχωρίσει και να φτάσει ως τον τελικό, επιβεβαιώνοντας έτσι και τον όρο του αδιαφιλονίκητου φαβορί – όπως πολλοί τη χαρακτήριζαν από την αρχή του show!

@isyourgirlkatΉ μήπως τελικά χωρίζουν έτσι απλά οι ζωές;♬ original sound – Katerina

Διαγωνίστηκε με την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, με τον οποίο τραγούδησαν μαζί το τραγούδι «Φύλακας Άγγελος» τη βραδιά του τελικού. Το κοινό, την «έστεψε» τελικά νικήτρια και πέραν από τον τίτλο κέρδισε ένα χρυσό συμβόλαιο με την “Panik Records” και 150.000 ευρώ!

Η Κατερίνα από την audition της κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κοινού, αυξάνοντας έτσι τους followers της που είναι και φανατικοί υποστηρικτές της στο TikTok (και όχι μόνο)!

@isyourgirlkatΕιμαστοραίοι;♬ original sound – Katerina

Αξίζει να σημειωθεί πως στη 2η θέση, κερδίζοντας 50.000 ευρώ, βρέθηκε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, ενώ στην 3η θέση η βρέθηκε η Έλενα Παναγιωτίδου.

Πώς σου φάνηκε η νίκη της Κατερίνας Λαζαρίδου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending