fbpx

«Κάμπινγκ»: Μάθε πού & πότε μπορείς να γνωρίσεις από κοντά τους αγαπημένους πρωταγωνιστές!

Η στιγμή που περίμενες έχει φτάσει, αφού επιτέλους κάνει πρεμιέρα η ταινία της αγαπημένης σου σειράς «Κάμπινγκ»!

Με την αγωνία να βρίσκεται στα ύψη είμαστε έτοιμοι να πάμε στις αίθουσες του cinema και να απολαύσουμε το φινάλε

Οι αγαπημένοι σου ήρωες θα βρεθούν σε μια τελευταία περιπέτεια που είμαστε σίγουροι ότι θα μας κόψει την ανάσα, όμως, πρώτα δίνουν «ραντεβού» με όλους τους #campinglovers έξω από τις κινηματογραφικές αίθουσες!

Δες πού & πότε μπορείς να γνωρίσεις από κοντά τους αγαπημένους σου πρωταγωνιστές:

Instagram.com/@kingsavenuemall

Οι αγαπημένοι σου ηθοποιοί θα επισκεφθούν τους κινηματογράφους κάθε πολής, ώστε να δώσουν σε όλους την ευκαιρία να τους δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους!

Στη Λευκωσία θα σε περιμένουν την Τετάρτη, 19 Απριλίου στις στο KCineplex (μόνο με προσκλήσεις) στον Στρόβολο, ενώ την αμέσως επόμενη ημέρα θα βρεθούν στο Rio Premier Cinema, στη Λεμεσό.

Εννοείται δεν θα άφηναν την Πάφο και τη Λάρνακα παραπονεμένη, γι’ αυτό και την Παρασκευή, 21 Απριλίου θα βρίσκονται στο KCineplex στο “Kings Avenue Mall”, στην Πάφο και το Σάββατο 22 Απριλίου στο KCineplex, στη Λάρνακα. Η ώρα του «ραντεβού» για όλες τις πόλεις είναι στις 18:30, γι’ αυτό να είσαι εκεί!

1
Ένα mini reminder για το τι αναμένεται να δούμε

Ο Θαλής εξακολουθεί να κρύβεται από την αστυνομία, ενώ ο «τζιαινούρκος» βρίσκεται στη φυλακή… αντιμέτωπος με τους φόβους του. Μεγαλύτερος φόβος του, λοιπόν, είναι η εκδίκηση που θέλει να πάρει από αυτόν ο Ρώσσος, που μέσω της Αντιγόνης δίνει εντολή να του πάρουν τον Θαλή νεκρό ή ζωντανό!

Η μνηστή του Λευκού προσπαθεί να εξασφαλίσει πλαστά διαβατήρια και μέσα σε όλους αυτούς τους νέους μπελάδες, η Σοφία που ήταν έγκυος στο μωρό του Αγαθοκλή και της Νίτσας… γεννά, όμως, η Ιρίνα αφήνει μια σπόντα να πέσει στο τραπέζι. Είναι όντως δικό τους το μωρό;

Εσύ ποια μέρα θα πας να συναντήσεις τους αγαπημένους σου ηθοποιούς & να δεις το “Κάμπινγκ – Τhe Final Battle”; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending