fbpx

«Ξέρω ποιοι είστε»: Καθηγητής πετσοκόβει όσους αντέγραψαν στις exams με τον καλύτερο τρόπο!

Μετά την απόφαση, στην Ελλάδα, να γίνουν online οι εξετάσεις για να μην χαθεί το εξάμηνο (λόγω των καταλήψεων), πολλοί ήταν οι φοιτητές που χάρηκαν… Αφού, μάλλον θα σκέφτηκαν ότι μόνο έτσι (διαδικτυακά) θα περάσουν κανένα μάθημα!

Έλα, όμως, που ένας καθηγητής τους «χάλασε» τα σχέδια… #oops Με μια παρουσίαση που τα σπάει, ο συγκεκριμένος καθηγητής έκανε expose όλους όσοι αντέγραψαν στην εξέταση του μαθήματός του (και μάλλον δεν ήταν και λίγοι). Έξαλλο τον έκαναν!

Δες πιο κάτω πώς τους πετσόκοψε:

Ο καθηγητής Π. Βασιλειάδης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και συγκεκριμένα του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, μάλλον θα μπούχτισε βλέποντας τις απαντήσεις των φοιτητών του στην online εξέταση, με αποτέλεσμα να φτιάξει μια παρουσίαση για να τους ξεμπροστιάσει!

Η παρουσίαση του ξεκινά με τα δύο επικά slogans «Όταν η ντροπή κοκκίνησε απ’ την ντροπή της» & «Τα αγαθά copies κτώνται», οπότε καταλαβαίνεις για το τι έχει να γίνει στη συνέχεια!

Για να μην σ’ τα πολυλογούμε σου έχουμε πιο κάτω το post με κομμάτια από την παρουσίαση (γιατί είχε και μεγάλη έκταση) για να καταλάβεις για τι πετσόκομα μιλάμε! Το σημαντικότερο που κρατούμε είναι πως αυτοί που αντέγραψαν «μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα», αφού δεν θα τους δεχτεί «σε οποιαδήποτε εξ’ αποστάσεως εξέταστική φέτος».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Εμεις (@foititistigmh)

Παρ’ όλα αυτά, «επειδή όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία» στις επόμενες δια ζώσης εξετάσεις (ΑΝ και εφόσον γίνουν) θα δεχτεί, όπως λέει να πάνε να δώσουν και αυτοί.

Κάτι άλλο που μας έκανε εντύπωση είναι ότι ο καθηγητής δεν φοβήθηκε να θίξει και το «μέσον» που θα θελήσουν να βάλουν μερικοί – μερικοί για να σώσουν το τομάρι τους. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως δεν θα δεχτεί «επισκέψεις, τηλέφωνα, email… για εξηγήσεις, συγγνώμες, διαμαρτυρίες. (…) Το αντίστοιχο για μαμάδες σε απόγνωση, γνωστούς σας καθηγητές, πρυτάνεις, βουλευτές, υπουργούς, άρχοντες του σύμπαντος… που θέλουν να μου πούνε τι καλά παιδιά είστε και να μην σας το κρατήσω μανιάτικο».

Δεν ξέρουμε πώς το πήραν αυτό οι φοιτητές που όντως έκανα cheat στις exams, ούτε αν θα υπάρξουν τελικά οι αντιδράσεις που ανέφερε και ο ίδιος από μαμάδες, γνωστούς κλπ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κύριος καθηγητάς αφιέρωσε περισσότερο χρόνο να κάνει την παρουσίαση, παρά απ’ όσο αφιέρωσαν οι φοιτητές του στο διάβασμα!

«Ποιον κοροϊδεύετε;» Παραδέξου ότι κι εσύ έχεις αντιγράψει είτε σε online, είτε σε δια ζώσης εξεταστική… Πάντως “slayyyy” ο καθηγητής. Μιλάμε για ΤΟ πετσόκομα.

Τι πιστεύεις; Τους άξιζε τέτοιο expose ή έπρεπε να κάνει τα στραβά μάτια;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending